Povestea mea

Sunt… Alexandra ❤ 

Sunt aici ca sa aduc bucurie, sa experimentez cu iubire si pace viata si sa ma vindec impreuna cu voi. 

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare & sport, comunicare).


Domenii:

  • Nutritionist
  • Pilates Trainer
  • practicant Reiki
  • practicant Radiestezie
  • Astrolog vedic
  • Spiritual Intuitive/Medium
  • Life Coach
  • Theta healing Practitioner
  • Online Marketer
  • Online Project Manager

Pana in 2020, mi-am dedicat atentia femeilor, incercand sa le inteleg si sa observ nevoile lor. Am invatat alaturi de ele sa manifest feminitatea.

In 2016, am ales sa merg in prima mea tura pe munte in locul tragediei din Colectiv. Cumva, am simtit ca muntele si Dumnezeu m-au salvat. De atunci merg pe munte aproape saptamanal si am adunat cateva expeditii de suflet in Alpi (Matterhorn, Mont Blanc, Aguille de Bionnassay, Jungfrau, Dufourspitze, Monch, Grossglockner) si Armenia (Ararat).

Atunci a inceput calatoria mea de a ma cunoaste, a ma vindeca si a intra pe calea misiunii mele pe Pamant - aceea de a ajuta oamenii sa descopere iubirea, iertarea, vindecarea prin fortele proprii si misiunea personala.

In timpul calatoriei catre mine, accelerata din 2016, am experiementat si cautat toate metodele care sa ma conduca catre vindecare - am inceput cu corpul meu si am ajuns la minte si la suflet. 

Cred cu tarie ca oamenii nu sunt bucati de carne, ci un mix ideal de CORP & MINTE & SUFLET. 

Lucrez cu grupuri (in special in sesiuni tematice) si individual pentru a ajuta oamenii sa isi descopere ranile si sa le vindece singuri. Cred ca fiecare dintre noi are nevoie sa-si aminteasca faptul ca este vindecator, nu are nevoie de medici, healeri sau preoti ca sa se vindece.

Imi doresc ca oamenii sa ajunga sa fie independenti de cineva exterior in procesul lor de vindecare.

De aceea, rolul meu este de a identifica ranile si de a va furniza mecanismele de vindecare.

Mecanismele sunt rutine simple pe care le adaptez fiecarei persoane in parte in functie de ceea ce este in momentul prezent. Nimic nu este fortat, nimic nu este impus, totul curge lin si procesul de vindecare este progresiv.

Feedback clienți

MARIAN N.

Cand am intalnit-o prima data pe Alexandra, trăiam în propria mea bula, iar lumea din afara o vedeam doar prin prisma tristetii mele interioare. 

Ea a fost singura persoana care a auzit, a inteles-o si a văzut cu adevărat ceea ce mă conducea. Nu mi-am dat seama ca emotiile si trairile ascunse în interiorul meu au condus la dezechilibre grave.

Cu blandete, cu "sabii", cu analogii uimitoare, cu calm si intelegere, Alex m-a scos din bula mea si m-a facut sa traiesc si sa experimentez bucuria de a fi.

M-am luptat singur multi ani, dar cu ajutorul și îndrumarea Alexandrei am reușit sa ma trezesc zambind si sa aștept cu drag fiecare zi.

CRISTINA

Lucrez cu Alexandra de mai bine de un an de zile si pot spune cu mana pe inima ca in timpul asta am reusit sa fac schimbari evidente in bine in viata mea, pe care ma chinuiam de ani buni sa le pun in practica. Alexandra cred ca e singurul om pe care l-am intalnit care abordeaza procesul de transformare in mod holistic, intelegand legaturile profunde intre corpul, emotiile si comportamentul nostru.

Lucrand cu ea am invatat ca nu ne vindecam corpul si viata in exterior, pana cand nu privim in interiorul nostru, renuntand la ego, acceptandu-ne exact asa cum suntem, ca apoi sa incepem sa ne vindecam. Uitandu-ma inapoi la cum eram acum un an, inainte sa lucrez in ea, observ usor cum viata mea e mult mai echilibrata acum.

Am facut pace in mine, cu cine si ce sunt, mi-am constientizat ranile interioare si ceea ce am de vindecat, am invatat sa imi fac in sfarsit timp pentru a avea grija de mine, mi-am inceput calatoria catre un corp mai sanatos si mai echilibrat, iar energia si starea mea generala e mult mai buna.

Alexandra este omul care stie nu doar sa te incurajeze atunci cand faci progrese, dar e mereu acolo pentru tine, nu doar cu experienta ei personala, ci si ca sa te scoata din zona de confort atunci cand ai nevoie. Sunt foarte putini oameni care fac asta. Si pentru asta ii sunt foarte recunoscatoare. ????

Daca ai o problema sau vrei sa ne auzim, imi poti scrie la adesa love @ inspiria.ro

Sunt... Alexandra ❤ Sunt aici ca sa aduc bucurie, sa experimentez cu iubire si pace viata si sa ma vindec impreuna cu voi.Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & online marketing & strategy), sa interactionez cu oamenii cu care rezonez, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez, sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.
>