May 10, 2022

RE-crearea prin intermediul relatiilor.

Un lucru pe care l-am invatat in timp ce escaladam traseele alpine este ca partenerul ne este egal-in decizii, cu ceea ce simte, gandeste sau decide. Viata ta depinde de partenerul tau…

✔ Daca partenerului tau ii este sete, jumatate din sete este a ta;

✔ Daca partenerul tau este bolnav, jumatate din acea boala este a ta;

✔ Daca vrei sa mergi un metru stanga sau dreapta, nu poti decide singur pentru ca viata ta si a partenerului tau depinde de acea decizie;

✔ Daca te simti fericit, jumatate din acea fericire este a partenerului tau.

????Asta m-a ajutat sa inteleg ce inseamna Uniune intr-o relatie (suflet pereche, sot/sotie, prieten sau client)- orice simti, gandesti sau decizi, intreaba-l ce parere are in legatura cu decizia ta, mai ales daca aceasta il implica intr-o forma sau alta.

????Deci nu presupune ca ceea ce faci va fi corect pentru celalalt, mai bine intreaba inainte sa actionezi.

????Aceasta este adevarata #compasiune, #iubire si #intelegere. Sa-ti pese de cel de langa tine (ca iubit, prieten, partener in afaceri sau crima ????), atat cat iti pasa de tine.

Alege intotdeauna sa impartiti 50-50 totul (material sau nu).

Acest lucru nu este menit sa te orienteze spre compromis, ci la ATINGEREA unei versiuni superioare prin intermediul relatiilor, este echivalentul RE-CREARII tale.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>