March 30, 2022

Remedii pentru raceli.

Cum putem trata raceala?

???????? evit antibioticele si medicamentatia clasica, desi nu am mai racit de cativa ani (si sunt recunoscatoare ???????? tare tare)
???????? sunt insa oameni care imi scriu si ultimul tratament a fost Reiki la distanta + uleiuri + baie in apa cu sare

✔️ tratamentul Reiki face minuni – sunt zeci/sute de entitati de Lumina ce lucreaza pentru vindecare. Folosesc Reiki Usui, Karuna si Shamballa. Sunt fascinata de Karuna si Shamballa si simt ca au un potential enorm. Am descoperit ca simbokurile Shamballa au efecte aproape identice cu descarcarile pe care le fac in ultima vreme venite de Sus
✔️uleiurile – #onGuard pentru imunitate, Oregano pentru virusi, #melaleuca pentru raceala sunt iarasi POTENTIATORI pentru vindecare.

Daca simti ca-ti pot fi de folos, scrie-mi la adresa [email protected]

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>