Sesiuni individuale

Sunt un Suflet care a ales sa fie calauza prin cunoastere si vibratii ale Pacii, Iubirii si Compasiunii.

Te pot ghida pe Calea ta prin Theta Healing, Pranic Healing, Astrologie Vedica, Reiki, Radiestezie, Vastu, uneori si Channeling (daca este permis Divin), nutritie si Rutina Sportiva.

Te invit sa te programezi pentru un Discovery Call gratuit cu mine aici ca sa alegem impreuna: daca rezonam, daca te pot calauzi pe drumul Sufletului tau si CUM

Schimbul energetic pentru sesiunile ulterioare este 144 ron pentru jumatate de ora si 277 ron pentru o ora. Daca nu iti este comoda aceasta suma, imi poti comunica pentru ca IMPREUNA sa stabilim echilibrul PERFECT pentru ceea ce primesti & ofer

 

Poti alege in calendarul de mai jos slotul care iti este confortabil, cu rugamintea sa fie cu cel putin 24 de ore in avans bookuit.

IMG_6661 (2)

Putem transcede densitatea, doar cand invatam UNIUNEA cu cei din jur, cu TOT CEEA CE ESTE. Orice atitudine ce vine din "EU POT SINGUR(a)" invita la caderea in densitate. ...lucru care este departe de a fi "negativ", ci doar o alegere a Caii.

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592