October 10, 2021

????Poarta Mortii????

???? Poarta Mortii ????… un subiect delicat, insa intr-o viziune astrala nu este altceva decat eliberare , #moksha ✨

… de fiecare data simti. Simti prin toti porii ce urmeaza. Simti cand urmeaza sa ti se deschida o poarta. Si totusi alegi sa continui spre ea ????????.

DE CE?

Pentru ca orice ar fi… stii ca esti iubit acolo Sus. Stii ca daca pleci, este eliberare din matrice, iar daca sufletul alege sa ramana va fi cu o treapta mai aproape de lumina.

Cel mai pregnant am simtit portile mortii in zborul pe motor. Si mi-a fost dat sa raman pentru un nou task.

Insa tot ce pot sa va spun este ca … indiferent de misiune, sufletul meu traieste din plin aceasta viata. De data aceasta am venit sa ma bucur ????

Astazi mi-am reamintit cum e zborul lin, ca un dans pe doua roti, in adierea vantului, in atingerea soarelui si tinuta de mana de Dumnezeu.

Traiti, traiti, traiti cu tot sufletul ????
Viata e magie pura si iubire ????

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>