De ce sufera oamenii?

De ce sufera oamenii?

Suferinta in planul fizic denota o suferinta a sufletului. O suferinta care a inceput de mult si a ajuns intr-o stare cronica. Cumva, suferinta fizica si emotionala din planul fizicului este BLOCAJ pe care sufletul il genereaza pentru a opri distrugerea acestuia.

Suferinta este un wake up call sa te opresti…. din ego , din ignoranta, sa intri in smerenie si apoi sa vindeci ce ai dezechilibrat.

De ce nu este benefic sa intervenim peste suferinta altor oameni?

Este util sa ajutam in procesul de vindecare, este ca si cand ai sprijini un invalid, insa nu il duci in carca. ACEASTA este atitudinea de salvare.

De ce? Pentru ca fiecare om sufera din dezechilibrul pe care si l-a generat singur si a refuzat sa il echilibreze prin liber arbitru. Un soi de karma ce ‘trebuie’ platita. Daca il cari in spate, el nu va intelege ce a dezechilibrat si nu isi va echilibra suferinta.

Asa ca e benefic pentru el sa-l lasi sa isi inteleaga ‘lectia’. Iar tu, daca faci lucrurile pentru el (chiar si daca ii trimiti, de exemplu, lumina) iti vei genera KARMA pentru ca vei incalca liberul arbitru al celeilalte persoane.

Si ca sa va faceti o idee despre karma, sa presupunem ca doi oameni se taie la deget, in acelasi loc, la fel de adanc.

Fiecare va percepe diferit durerea ca intensitate. Iar aceasta diferenta vine din simpla acceptare a durerii sau neacceptare – lucru care schimba intensitatea acesteia.

Daca ti se pare ca un om sufera pentru ca este in spital, gandeste-te ca sufera doar daca nu isi accepta karma si faptul ca e necesar sa o echilibreze, nu il poti ajuta si nu poti schimba nimic pentru el. Dar poti fi aproape daca are nevoie sa-l sprijini (NU sa-l cari) pentru a merge pana pe hol.

Suferinta vine din faptul ca blocam energia sa circule. Iar energia naturala este cea de echilibrare si vindecare. Deci suferinta vine din aceasta obstacolare proprie.

Love,A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592