Nimeni nu te poate vindeca daca tu nu faci nimic!

Ale, maestri reiki care fac terapii si cer la final sume de bani echivalente cu rezultatele unor calcule care implica karma omului tratat, sunt de incredere? Adica asa se procedeaza in mod normal in reiki? Ma aflu intr-o situatie in care sunt nevoita sa caut raspunsuri si am gasit aceasta terapie. Doar ca nu stiu mai nimic despre ea. Ma poti ajuta cu niste informatii,te rog?“Am primit aceasta intrebare astazi.Ce se intampla in Romania … te duci la Maestru si te masoara radiestezic si iti spun ca “da, ai karma” sau iti poarte spune chiar “esti inger incarnat“. Uneori iti spune ca trebuie sa vii de X ori ca sa poti primi o initiere, alteori iti face initierea si iti cer niste bani, adesea nu foarte putini.Sau te manipuleaza sa iti creasca orgoliu pentru ca …esti inger. Si pici in plasa. Si incepi sa generezi karma si sa faci tampenii crezand ca ai protectie pentru ca esti special. **TOTI **suntem egali! **TOTI **suntem UNUL!Iar viziunea mea este urmatoarea:

  • cei care sunt maestri nu sunt neaparat cu karma 0 sau vindecati. Majoritatea dintre ei, din pacate, au atasamente fata de bani, vor ‘neaparat’ sa faca bani din asta si sunt invazivi in a atrage oamenii. Din pacate, sunt mai puternici dpv spiritual si putere interioara si ajung sa manipuleze multi omuleti.
  • multi maestri va leaga sufletul sau stringuri de suflet. Nu intru in detalii, insa aveti grija la cine mergeti sa va vindece. Daca se intampla asta, inseamna ca este Voie Divina sa aveti parte de asa ceva cu scopul de a evolua/invata ceva din situatie.
  • din pacate, mai toti oamenii merg la Maestri cu gandul sa faca acestia ceva pentru ei – aceasta este slabiciunea si lipsa de vointa care va conduce catre suflete legate si bani platiti degeaba.
  • cel care vrea sa te ajute cu adevara nu iti va spune nimic de bani si nici nu ti-i va cere.
  • principiul meu este diferit: EU am ales sa nu fac nimic pentru vindecarea oamenilor, am ales sa le arat calea sa se vindece singuri, sa fie independenti de mine, de medici si alti terapeuri si liberi de a plati bani constant. Pentru ca fiecare este vindecator, insa traim inca intr-o societate care manipuleaza multi oameni prin ideea ca “te vindec”.
  • orice om se poate vindeca si fara initierile si terapiile pe care le promoveaza mai nou toti Maestrii pe internet.
  • orice deschizator de drum/Maestru/Coach/om de rand **merita **sa fie rasplatit, nu uitati totusi sa oferiti inapoi ce vi s-a oferit, sa echilibrati ce ati primit.

Nimeni nu te poate vindeca daca tu nu faci nimic! Va vindeca si va apar problemele in alta parte sau pe alt plan in viata pentru ca VOI trebuie sa echilibrati ce ati dezechilibrat, **VOI **trebuie sa intelegeti de ce aveti o rana/boala/problema.Love,A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592