✨Light Work in #Bucegi✨

‘In meditatia de la Sfinx eu efectiv am simtit ca ma inalt, am simtit ca zbor deasupra acelui loc si am simtit ca nu sunt singurul spirit care zboara si pluteste pe acolo – desi era frig am simtit vibratii si caldura in suflet.’

Asa as sumariza experienta, prin cuvintele si simtirea Stefanei.

???????? Sambata si duminica am fost chemati in Bucegi pentru conectare.

Am reusit sa ajungem la Sfinx intr-un white out total. Acolo am facut o prima
Meditatie pentru curatarea locului si amplificarea portalului. Initial, gradul de curatare era sub 10% si portalul deschis la 40 %. Dupa toata lucrarea de peste weekend, am ajuns la 70%, respectiv 90%.

Am fost multi – noi, voi, pleiadienii & co.

Duminica am reusit sa ne conectam dintr-o zona cu EBF 1650, sub Varful cu Dor. Meditatia a fost extrem de puternica, ne-am conectat la Lucrarea de lumina a spiritelor din Bucegi.

Mesajul lor a fost destul de dur, m-au introdus la Masa rotunda in care se discuta viitorul omenirii:

  • • fie ne autodistrugem si raman doar cei curati ce pot construi Noul Pamant
  • • fie lucratorii de lumina reusesc sa preia fraiele si sa salveze omenirea din haos, insa suntem mult prea putini. Nevoia lor catre mine a fost sa trimitem lumina in continuare si sa va predau stafeta de a deveni vindecatori ce propaga la randul lor lumina si vindecarea.

‘Ciudat’ a fost ca la cabana, doamna de acolo ne a vorbit despre spiritualitate si despre grupurile Similare noua care vin sa descopere sau sa se conecteze cu Bucegii. Recomand cabana Valea Dorului – este fascinanta.

Va multumesc din suflet celor care ati fost alaturi de noi ????

Love,
A.

We are one.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592