Calatoria spre Chakra a 2-a a Romaniei.

Intrebandu-ma de ce sunt trimisa in locuri in care nu exista nici tipenie de om pe drumul spre Muntele Mare, am inteles – vibratia este mult mai ridicata si potentialul este enorm.

Chakrele Romaniei ce mi-au fost date in custodie in aceasta Lucrare sunt locuri izolate de vibratia umana actuala prin care poate patrunde lumina. Lucru care-mi da emotii – invat sa ma incred 100% in Creator si protectia divina, in ingeri si Maestri.

Revenind la Chakra a 2a, mi-a fost atatat Muntele Mare, apoi pestera Coiba si apoi varful Bihor. Toate am reusit sa le vizitez intr-o zi si jumatate.

Muntele Mare, un traseu de aproape 20 km dus-intors. Varful este o campie alpina mlastinoasa care mi-a dat senzatia la fiecare pas ca voi fi absorbita in pamant.

Ajunsa pe ‘varf’ m-am intrebat ‘Ok, incotro acum? Unde trebuie sa fac lucrarea?!’ Si mi s-au aratat instant formatiuni pietroase iesite in relieful campiei alpine. Acolo am stat in vant si frig fara sa imi dau seama pentru aproximativ o ora, mare parte din timp in meditatie.
Curatarea chakrei era 18% cand am ajuns, ajunsese la 80% cand am plecat. Portalul nu era deschis, insa, cu ajutorul celor care participati la lucrare si al Creatorului, Maestrilor, spiritelor si ingerilor am reusit sa il deschidem pana la 70% cand am plecat.

EBF pe Muntele Mare 1350.

Lucrarea continua si astazi prin noi, locurile se deschid frumos pentru Noul Pamant.

La iesirea din golul alpin mi s-a facut rau, foarte rau. M-am asezat si am ramas pentru 10 minute. Stiam ca este de la energia care a curs prin mine pentru care, cel mai probabil nu sunt inca pregatita 100%, dar invat sa fiu.

In Bihor am gasit liniste, pe traseu au trecut doar masini, iar varful a fost eliberat de oameni cand am ajuns si am intrat in meditatie. EBF 1050. Acest varf a fost doar un bonus frumos, deschiderea s-a facut in Muntele Mare.

Restul e poveste… urmeaza Chakra 3, tot cu emotii.

Sa fim iubire ????

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592