Calatoria spre Chakra a 2-a a Romaniei.

Intrebandu-ma de ce sunt trimisa in locuri in care nu exista nici tipenie de om pe drumul spre Muntele Mare, am inteles – vibratia este mult mai ridicata si potentialul este enorm.

Chakrele Romaniei ce mi-au fost date in custodie in aceasta Lucrare sunt locuri izolate de vibratia umana actuala prin care poate patrunde lumina. Lucru care-mi da emotii – invat sa ma incred 100% in Creator si protectia divina, in ingeri si Maestri.

Revenind la Chakra a 2a, mi-a fost atatat Muntele Mare, apoi pestera Coiba si apoi varful Bihor. Toate am reusit sa le vizitez intr-o zi si jumatate.

Muntele Mare, un traseu de aproape 20 km dus-intors. Varful este o campie alpina mlastinoasa care mi-a dat senzatia la fiecare pas ca voi fi absorbita in pamant.

Ajunsa pe ‘varf’ m-am intrebat ‘Ok, incotro acum? Unde trebuie sa fac lucrarea?!’ Si mi s-au aratat instant formatiuni pietroase iesite in relieful campiei alpine. Acolo am stat in vant si frig fara sa imi dau seama pentru aproximativ o ora, mare parte din timp in meditatie.
Curatarea chakrei era 18% cand am ajuns, ajunsese la 80% cand am plecat. Portalul nu era deschis, insa, cu ajutorul celor care participati la lucrare si al Creatorului, Maestrilor, spiritelor si ingerilor am reusit sa il deschidem pana la 70% cand am plecat.

EBF pe Muntele Mare 1350.

Lucrarea continua si astazi prin noi, locurile se deschid frumos pentru Noul Pamant.

La iesirea din golul alpin mi s-a facut rau, foarte rau. M-am asezat si am ramas pentru 10 minute. Stiam ca este de la energia care a curs prin mine pentru care, cel mai probabil nu sunt inca pregatita 100%, dar invat sa fiu.

In Bihor am gasit liniste, pe traseu au trecut doar masini, iar varful a fost eliberat de oameni cand am ajuns si am intrat in meditatie. EBF 1050. Acest varf a fost doar un bonus frumos, deschiderea s-a facut in Muntele Mare.

Restul e poveste… urmeaza Chakra 3, tot cu emotii.

Sa fim iubire ????

Love,
A.

Related Posts

WORLD PEACE MEDITATION

In lunile Noiembrie-Decembrie contribuim la Pacea interioara si Mondiala prin meditatie.
Ne-am adunat intr-un grup restrans sa CONTRIBUIM.
Detalii mai jos:

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts