Recrearea sufletului- povestea mea.

✨ We can recreate our #souls ✨

Ieri am primit … am dat muuult, dar am primit.

Am fost intrebata ‘Ale, cum era viata ta inainte?’

… eram vulcanica. Eram agitata, luptatoare (inca sunt, dar intr-un alt fel), eram adesea dezamagita. Corpul meu tipa ca nu ii este bine.
Nu am primit ajutor prea mult … medicii mi-au dat solutii chimice ineficiente, ‘maestri’ fie imi legau stringuri, fie ma atacau sau incercau sa ma manipuleze.

… am plans mult, am vrut sa plec de cateva ori, m-am izolat. Si apoi m-am scuturat si am inceput sa lupt din nou. Si am inceput sa-mi reamintesc totul… in special #iubirea .

… mi-am recreat sufletul cu ajutorul Creatorului, mi-am recuperat bucati din el si mi-am inchis contractele.

Si iata-ma aici, indemnandu-va sa parcurgeti drumul catre PACE prin mecanisme similare pe care le primesc de Sus, niciodata nu vin din mental.

A. imi spunea ieri ca i se spune adesea ‘stii prea mult, zapacesti oamenii cu atatea metode si cunostinte.’ Oh well, mi s-a spus si mie cam la fel … incercand sa ma minimizeze. Insa i-am spus ca avantajul de a sti ‘prea multe’ este ca poti crea un sistem/o metoda on your own. Poti deveni CREATORUL, in ‘cel mai’ unic si frumos mod posibil.

Fiti puternici, fiti iubire, FITI!

Love,
A.

Sa fim iubire

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592