Abundenta financiara si flow-ul divin.

✨ABUNDENTA✨

Spunea candva Dragos ca un om echilibrat spiritual nu poate fi decat in abundenta financiara. Abia astazi am inteles ce inseamna acest lucru cu adevarat si de ce unii oameni ‘ghizi spirituali’ au anumite comportamente.

Uitandu-ma in jur, vad multi oameni ‘spirituali’ care se zbat pentru clienti, pentru 5 lei in plus sau in minus, care primesc bani fara sa echilibreze ei insisi.

✔️ daca esti cu adevarat in flowul divin, totul curge cum ai nevoie – asta nu inseamna ca esti miliardar, ci ca traiesti in creatia ta. Insa aceasta creatie, nu judeca banii sau oamenii cu mai multi bani, nu se ariceste cand aude sume, primeste si ofera ceva in schimb AICI SI ACUM.

✔️ multi primesc sau cer si se intreaba de ce totusi nu le ajung banii pentru ce au nevoie sau de ce ii pierd (se imbolnavesc = cheltuiala , sparg telefon = cheltuiala, se rupe bluza/masina = cheltuiala etc)

✔️ adevaratul om spiritual nu iti va cere bani insistent, dar banii vor veni catre el intr-un mod inexplicabil pentru multi. Pentru ca va permite prin lumina si energia lui curata sa lase CREATIA sa curga prin el si sa manifetse tot ce are nevoie, NU dupa cum VREA mintea… ci dupa cum e Voia Lui.

Totul curge lin cand ai curatat totul in tine.

Iar aceste lucruri sunt valabile si pentru oamenii ‘nespirituali’. Pentru ca banii sunt o energie VIE, iar acumularea lor sau faptul ca nu le dam VALOAREA corecta va genera ‘pierderi’ energetice pe alte planuri.

Lasati banii sa circule prin creatia voastra. Iubiti-i!

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592