Calatoria spre Chakra a 4-a a Romaniei.

Curatarea si deschiderea Chakrei a 4-a a Romaniei-Varful Penteleu, Muntii Buzaului, in inima Romaniei <img draggable=.

<img draggable=un traseu salbatic, desi se poate urca si cu o masina de teren pana aproape de varf, acesta nu pune probleme tehnice.

<img draggable=cand am iesit din masina, am fost intampinata de o ploaie fantastica de frunze si un nor in forma de inima

<img draggable=cum era de asteptat, procentul de curatare era de 0%-nimeni nu s-ar gandi ca acest loc ar putea fi portal pentru descarcarea de lumina de Sus, iar deschiderea portalului-45%.

<img draggable=am inceput cererile catre Divinitate inca de la km 0, iar pe varf am ajuns la 98% deschiderea portalului si 70% gradul de curatare. Cea mai rapida lucrare de pana acum.

<img draggable=tot traseul a fost presarat cu inimi, inclusiv ca marcaj.

<img draggable=ghizii care ne-au calauzit au fost: Babaji, Djwal Khul, Iisus, Maria, Mihail, Gabriel, Uriel, Azrael(am inteles ulterior de ce a aparut),Thor (eh <img draggable=), Raphael- ca deeeeh, e cu iubire chakra a 4-a <img draggable=<img draggable=<img draggable=> Pleiadienii si Siriusienii Maria & Amun.

<img draggable= varful era jumatate inghetat (de la cei 45 km/h ai vantului) si INSTANT mi-a venit in minte ‘ inima inghetata a Romaniei’- romanii inca au inima inghetata, nu stiu sa iubeasca total, asumat si complet cu inima.

<img draggable=Dincolo de cei 22 km la picior, vantul care m-a lovit la propriu, mesajele de pe drum cu inimi si ghidarea perfecta in TIMPUL perfect, am un mesaj pentru noi toti: SA NE DEZGHETATM INIMILE. Sa iubim si sa ne lasam iubiti. Pentru ca suntem un punct important pe harta de evolutie catre Noul Pamant.

Sa fim IUBIRE in cel mai inalt mod posibil.

Va iubesc <img draggable=,

A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

free access
peace meditation

by subscribing you will receive access to the free meditation & my newsletters.

You can unsubscribe at any time :)

IMG_9592