Cum se simte ‘durerea’ cand ai ars karma personala?

“Daca tot te ocupi cu descarcari de programe, vindecari, inchideri de contracte, daca vezi ce urmeaza sa se intample, daca vorbesti cu El si spiritele, cu spirite de pe alte planete, cele din Pamant si faci tot ce faci … de ce simti ‘durere’?”

Pai pentru ca sunt cativa oameni (familie) fata de care nu mi-am taiat complet stringurile – pentru ca asta ar insemna sa le iau sursa vietii.

Iar ‘durerea’ resimtita nu este pentru ca ei nu vor sa se schimbe si as vrea eu sa ii schimb. Pentru ca n-as putea dori asta nimanui – sa se schimbe dupa cum cred eu. ‘Durerea’ este preluare din ceea ce simt ei. Este un soi de empatie. Si mi-o asum, e venita prin stringurile pe care le-am lasat deschise.

Si mai este durerea de a vedea consecintele actiunilor lor, uneori vad boli sau moarte si se activeaza in mine salvatorul care ramane inchis in mine – pentru ca nu pot sa schimb nimic daca cei din jur nu vor.

Daca ajungi la #karma 0, incepi sa preiei karma de neam si de popor.
Insa nu mai simti ‘durerea’ in sensul uman, este doar procesul de evolutie, nu doare in sensul clasic in care vrei sa schimbi ceva, esti un observator care accepta ca totul este asa cum este.

Si tot ce poti sa faci este … sa iubesti TOT CEEA CE ESTE.

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

free access
peace meditation

by subscribing you will receive access to the free meditation & my newsletters.

You can unsubscribe at any time :)

IMG_9592