Cand dam ascultare sufletului, intalnim adevarata liniste.

EN below ????????????????????????

✨LINISTEA sufletului ✨

O caut zilnic cu un soi de incrancenare. Ba chiar mi-am schimbat programul cu totul ca sa pot sa am aceste momente.
????Nu am fost niciodata o persoana matinala, singurele momente in care ma trezeam fara ceas erau expeditiile sau plecarile pe munte ????.
Subit, la inceputul lui decembrie, am decis sa ma antrenez sa dorm 4 ore pe noapte, progresiv, fara #burnout , de la 6. Asa ca am inceput sa ma trezesc la 5-6 dinineata ca sa profit de timpul in care ceilalti dorm sa-mi rasfat sufletul.

????????‍♀️Apoi rutina de #yoga – o cresc progresiv de la 15 min/zi la 45-60 (work in progress). Dar tot pentru suflet ????

???? Iar momentele la casa de la tara, in cele mai dificile conditii pe care si le-ar putea imagina un orasean, sunt priceless. Acolo se intampla cele mai puternice constientizari si descarcari.

Tu iti faci timp sa iti asculti sufletul zilnic? Sau… mereu?

••••••
✨ Silent Moments for the #heart ✨

I have never been a morning person. Excepting the mountain expeditions.

But, since early december I suddently decided to change my daily routine in order to give myself more time for the #soul:
✅I begun waking up at 5-6 am
✅ I incresed my yoga routine from 15 min to -30/45 (heading towards 60 mins/per day, but gradual)
✅ I’m seeking places that bring me peace – and the house at the country side is one of these amazing places. Each time I stay there, even for few hours, I raise my awareness level and receive #downloads from God and the Masters.

Do you give youself time to listen to your soul? How often?

Love,
A.

We are love(d).

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592