Credinta ne ajuta sa vedem beneficiul din orice situatie.

????????‍♀️Oamenii cred ca sunt atasata de munte, catarat, alergat, masina, casa, motor, oameni…. Insa nu inteleg ca imi CREEZ CALEA CATRE SUS, catre EL din orice situatie si oricum ar fi, oricat de jos ar fi vibratia.

????????Am venit sa CREEZ ????

????Sunt Gemenii din mine care se adapteaza ca aerul in vant, Mercurul in conjunctie cu Soarele ????si Saturn care mi dau idei ‘stralucitoare’ mereu si structura, este Jupiter in conjunctie cu Marte in Varsator in casa 9 care ma fac Invatatorul Razboinic pentru mase ⚔️????????‍♀️

????Zilele trecute am avut un accident. Stiam ca sunt predispusa (Marte Ketu Soare fac show). Am avut protectie. Dar am fost intrebata ‘cum ai putut vedea pozitivul din acea situatie?’.

⁉️Pai nu stiu eu ca El ma iubeste si vrea sa mi arate ceva la care n-as fi ajuns altfel? Nu stiu eu ca El vrea evolutia mea si tot ce se petrece este pentru binele meu? Nu stiu eu ca El nu mi-ar face niciodata rau?

Si scriind acest mesaj am primit confirmarea ACEEA ???? … de ce s-a intamplat.

????Cum lucreaza El in background, ca un proces care eficientizeaza resursele calculatorului la cel mai inalt nivel.

Va iubesc ♾

A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592