Mesaje pentru noi toti.

Pregatisem o postare despre Recunostinta, dar am deschis Biblia purtata de strabunicul meu in al doilea Razboi Mondial.

???? Fix marcat pasajul ‘Predarea in slujba lui Dumnezeu’ si continua cu ‘Dragostea sa se arate in toate.’

????Dincolo de faptul ca este mesajul pe care il asteptam pentru Calea mea, este un mesaj pentru noi toti:

???????? indiferent ce job ai, ce rol ai, ce relatii ai, cati bani ai, dedica TOT ceea ce faci Lui. O sa simti cum se schimba vibratia ta, cum situatiile dificile devin facil de rezolvat, cum TOTUL se transforma in IUBIRE ????

???????? TOT ceea ce faci sa aiba intentia IUBIRII – ✨ Love Heals Everything ✨ . Si atunci cand ridici tonul sau intri in conflict.

Zilele trecute am injurat intr-o discutie cu cineva. Si s-a blocat auzindu-ma. I-am explicat ulterior ca e necesar sa mi cobor constient vibratia uneori ca sa pot sa ii fac pe oameni sa ma auda. Si recurg la diverse masti. Intotdeauna constient. Cei din jur au senzatia ca m-am suparat sau enervat, insa intotdeauna in sufletul meu este IUBIRE. Si Totul de descarca de Sus prin mine.

???????? Retineti pentru intotdeauna: cand esti LUMINA pura si IUBIRE neconditionata, NIMENI si NIMIC nu iti poate face rau. Orice tentativa ce contravine cu Legile Universale impotriva ta, se va intoarce ca un boomerang catre cel care a emis si-l va arde. Fiti LUMINA si atat, nimic rau nu ti se poate intampla.

????Astazi, AICI & ACUM … va indemn sa fiti mai multa IUBIRE ????, mai multa RECUNOSTINTA, mai multa COMPASIUNE si sa le amplificati in TOT CEEA CE ESTE.

Va iubesc ♾
A.

“Dragostea sa se arate in toate.”

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

free access
peace meditation

by subscribing you will receive access to the free meditation & my newsletters.

You can unsubscribe at any time :)

IMG_9592