Cum ne activam energia Chakrei a 4-a?

✨Daca in SUFLET ❤️‍???? e cald, corpul nu mai resimte frigul. ✨

????Mi s-a revelat astazi imbratisand pe cineva ????, desi in turele de pe munte, de fiecare data cand incep sa resimt frigul crunt, uneori pana la -20 grade sau chiar sub, incep sa directionez energia din inima catre extremitati ca sa ma incalzesc.

????Poate pare ireal pentru multi, dar energia inimii este fantastica si poate genera inertie in intreg corpul, in manifestare, in creatie. Este cel mai puternic camp emis (demonstrat stiintific) muuult mai puternic decat creierul si se extinde sferic in toate directiile.

????Daca vreti sa va activati energia inimii si a iubirii prin meditatie, puteti accesa Resursele Gratuite de pe site sau Spotify (search Alexandra Popescu- meditatia Merkaba SAU meditatia INIMII.
✅ Din feedbackul celor care practica periodic meditatiile, cele doua mentionate mai sus sunt extrem de puternice si life changing. Din propria experienta, meditatiile ce-mi activeaza energia inimii au avut un impact spontan in planul 3D – schimbari spontane ce m-au plasat in echibru SAU manifestari spontane.

Tu practici meditatia? Cat de des? Share your experience.. ca sa propagam vindecarea si sa-i motivam si pe cei din jur.

Va iubesc ♾,
A.

Related Posts

WORLD PEACE MEDITATION

In lunile Noiembrie-Decembrie contribuim la Pacea interioara si Mondiala prin meditatie.
Ne-am adunat intr-un grup restrans sa CONTRIBUIM.
Detalii mai jos:

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts