Ganduri pentru noul an.

Cu ce sentiment ati inceput #2022 ?

Pentru mine a fost un reset total prima zi a anului – mi s-a schimbat macazul complet.

Desi ma setasem sa fie zi libera, prima zi a anului s-a lasat cu o initiere in Reiki (da! Incepand de anul aceata voi face si initieri in Reiki Usui si Karuna) si doua terapii care m-au scos din zona de confort si m-au fascinat – doi oameni foarte deschisi si cu mult curaj si deschidere sa isi vindece sentimentele ce ii dezechilibreaza, multe dintre ele transgenerationale sau din alte vieti ????????.

✨Despre rezolutii si planuri pentru 2022? Ei bine, nu cred in ele. Cand ajungi sa traiesti in AICI & ACUM, nu iti faci planuri, ci inveti sa te ADAPTEZI la ce curge de Sus catre tine.
Planurile sunt doar acele mesaje de Sus pentru care incepi sa generezi INERTIE sa TRANSFORMI ????ENERGIA???? transformarii.

???????? Mai simplu spus : auzi de Sus ce e pe Calea ta sa manifesti si incepi sa FACI lucruri in acea directie ghidat de simtire.

Insa, pana aici, visionboard si New Year Resolutions erau in taskurile mele de inceput de an.

Tu cum functionezi? Prin adaptare, rezolutii/planuri sau both?
Cu ce sentiment ai inceput #2022 ?

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592