Stim noi oare sa iubim intregul sau alegem sa iubim doar ce ne place?

❓???????? ???????????? ???????????????????? ???????????? ???????? ?????????????????
❓???????? ???????? ???????????????????? ????????????????????????????????????????????????/???????????????????????????????????????? ???????? ?????????????????

Parul, ochii ????, buzele ????, picioarele, sanii, talia, zambetul?

????????Ei bine, aud adesea ca femeile/barbatii isi aleg partenerul apreciindu-l pentru 1-2-3 calitati fizice sau … oricate, nici nu conteaza ????????‍♀️.
Apoi, aparent, fac complimente sub forma ‘ador ochii tai’.

✅ Iar eu va intreb: DE CE NU adori TOTUL?

✅ De ce nu iubim un om in plenitudinea lui?

✅ De ce sa nu vedem perfectiunea in TOT CEEA CE ESTE si il segmentam in parti ale corpului care sa ne placa sau ba?

☑️Dragi barbati, stiati ca prin atingerea/mangaierea corpului femeii o puteti scuti de anumite boli? Sau o puteti chiar vindeca?

☑️E valabil si in sens invers.
☑️ Este valabil si pentru tine insuti/insati – adica sa practici automasaj sau vindecarea prin energia proprie.

???? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????? ???????????? ???????????????????????? ????????????????????????????????????????????.

❓De ce sa va conectati doar cu partile care va ‘plac’ si nu cu intregul corp al partenerului/partenerei? Este ca si cand ati trai doar cu parul, doar cu ochii sau doar cu sanii ei.

Insa, mai presus de orice, TU cu tine insati/insuti – iti iubesti fiecare particica a corpului? Este recunoscator(toare) corpului tau ASA CUM ESTE ca te ajuta sa te bucuri, sa iubesti, sa simti in orice moment?

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592