Calatoria spre Noul Pamant.

✨ Nu am tinut secret, dar acum simt ca pot comunica.
Dupa o serie conectari cu lumea de dincolo la un nivel extrem de profund, o serie de atacuri care continua sa vina ca un boomerang spre mine – cel mai dureros este ca vin prin persoanele apropiate – mi s-au deschis caile catre Noua Misiune pentru Noul Pamant ????????????????☄️

Ultima informatie primita este legata de incarnarea in #AlphaCentauri , am reusit sa leg o conexiune care mi-a adus o cunoastere zdravana cu #Andromeda ???????? si, alaturi de Arcturieni & Pleiadieni mi-au deschis canalele de conectare pe frecvente foarte inalte – pe care corpul meu inca nu le poate duce in echilibru. Dar #rezist ???????? Urmeaza #Sirius si #Orion.

???? Pe 18 februarie zbor alaturi de echipa spre #Egypt – locul unde se vor strange cateva sute, probabil mii de vindecatori. Cand mi s-a comunicat ca ‘trebuie’ sa ajung acolo pe 22.02.2022 habar n-aveam ce urma sa fie. Inca nu stiu, dar stiu ca de 2 saptamani corpul meu se pregateste – nu mai pot sa mananc, insa imi creste puterea.

????Oricine simte, e liber sa se alature calatoriei – imi poate scrie.

???? Va cer, atat cat simtiti, sa trimiteti Lumina pentru Noul Pamant si deschiderea Portalurilor din Giza in cel mai benefic mod cu putinta. Avem nevoie – eu si Echipa de Lumina – de tot suportul posibil.

???? Promit sa va tin la curent cu tot ce facem & transmisii LIVE.

Va iubesc ♾ ???? WE ARE ONE ????

Love,
A.

Related Posts

hei, Tu
suflet frumos!

Bine te-am gasit!
Daca simti sa ramai conectat la webinariile, evenimentele si resursele pe care le voi face publice, te poti inscrie la lista de abonati completand formularul de mai jos.
No worries, nu voi face spam.
Oricum, te poti dezabona oricand simti.
------------------------------
Pe 19 iunie incepem programul
Divine Money Flow
program creat pentru a accesa un NIVEL SUPERIOR in Relatia cu banii.

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts