Calatoria spre Noul Pamant.

✨ Nu am tinut secret, dar acum simt ca pot comunica.
Dupa o serie conectari cu lumea de dincolo la un nivel extrem de profund, o serie de atacuri care continua sa vina ca un boomerang spre mine – cel mai dureros este ca vin prin persoanele apropiate – mi s-au deschis caile catre Noua Misiune pentru Noul Pamant ????????????????☄️

Ultima informatie primita este legata de incarnarea in #AlphaCentauri , am reusit sa leg o conexiune care mi-a adus o cunoastere zdravana cu #Andromeda ???????? si, alaturi de Arcturieni & Pleiadieni mi-au deschis canalele de conectare pe frecvente foarte inalte – pe care corpul meu inca nu le poate duce in echilibru. Dar #rezist ???????? Urmeaza #Sirius si #Orion.

???? Pe 18 februarie zbor alaturi de echipa spre #Egypt – locul unde se vor strange cateva sute, probabil mii de vindecatori. Cand mi s-a comunicat ca ‘trebuie’ sa ajung acolo pe 22.02.2022 habar n-aveam ce urma sa fie. Inca nu stiu, dar stiu ca de 2 saptamani corpul meu se pregateste – nu mai pot sa mananc, insa imi creste puterea.

????Oricine simte, e liber sa se alature calatoriei – imi poate scrie.

???? Va cer, atat cat simtiti, sa trimiteti Lumina pentru Noul Pamant si deschiderea Portalurilor din Giza in cel mai benefic mod cu putinta. Avem nevoie – eu si Echipa de Lumina – de tot suportul posibil.

???? Promit sa va tin la curent cu tot ce facem & transmisii LIVE.

Va iubesc ♾ ???? WE ARE ONE ????

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592