Calatoria spre Noul Pamant.

✨ Nu am tinut secret, dar acum simt ca pot comunica.
Dupa o serie conectari cu lumea de dincolo la un nivel extrem de profund, o serie de atacuri care continua sa vina ca un boomerang spre mine – cel mai dureros este ca vin prin persoanele apropiate – mi s-au deschis caile catre Noua Misiune pentru Noul Pamant ????????????????☄️

Ultima informatie primita este legata de incarnarea in #AlphaCentauri , am reusit sa leg o conexiune care mi-a adus o cunoastere zdravana cu #Andromeda ???????? si, alaturi de Arcturieni & Pleiadieni mi-au deschis canalele de conectare pe frecvente foarte inalte – pe care corpul meu inca nu le poate duce in echilibru. Dar #rezist ???????? Urmeaza #Sirius si #Orion.

???? Pe 18 februarie zbor alaturi de echipa spre #Egypt – locul unde se vor strange cateva sute, probabil mii de vindecatori. Cand mi s-a comunicat ca ‘trebuie’ sa ajung acolo pe 22.02.2022 habar n-aveam ce urma sa fie. Inca nu stiu, dar stiu ca de 2 saptamani corpul meu se pregateste – nu mai pot sa mananc, insa imi creste puterea.

????Oricine simte, e liber sa se alature calatoriei – imi poate scrie.

???? Va cer, atat cat simtiti, sa trimiteti Lumina pentru Noul Pamant si deschiderea Portalurilor din Giza in cel mai benefic mod cu putinta. Avem nevoie – eu si Echipa de Lumina – de tot suportul posibil.

???? Promit sa va tin la curent cu tot ce facem & transmisii LIVE.

Va iubesc ♾ ???? WE ARE ONE ????

Love,
A.

Related Posts

WORLD PEACE MEDITATION

In lunile Noiembrie-Decembrie contribuim la Pacea interioara si Mondiala prin meditatie.
Ne-am adunat intr-un grup restrans sa CONTRIBUIM.
Detalii mai jos:

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts