Care este relatia ta cu jobul?

???? Relatia cu JOBUL ????

????????Cum ar fi sa te trezesti cu bucurie si chef de viata? Cum ar fi sa ajungi sa iti placa tot ce ai de facut in spatiul in care muncesti?
????????Cum ar fi sa raspunzi fiecarui email cu bucurie si entuziasm?
????????Cum ar fi sa iti iei oricand simti o zi libera ca sa stai tu cu tine sau sa pleci in munti sau la mare si sa nu fi tras la raspundere?
????????Cum ar fi sa nu ai grija banilor niciodata?

????Ei bine, se poate. Chiar daca am fost invatati ca TREBUIE sa facem o facultate si apoi sa avem un job caaat mai stabil, sa ne facem rate pentru casa, masina si eventual telefon ca sa fim in rand cu lumea, TE POTI DETASA de aceasta mentalitate. Poti trai liber, cum simti ????

????E un proces prin care ajungi la aceasta libertate, un proces in care inveti sa te cunosti pe tine – ce simti, ce iti aduce bucurie. Este un proces prin care iti creezi viata ascultandu-ti SUFLETUL, nu mintea. Este un proces prin care iti descoperi DARURILE DIVINE ????

Mintea devine doar un bonus care te ajuta sa indeplinesti creatia intr-un mod mai simplu si mai eficient.

Indiferent ce iti alegi ca job – pictezi, canti, programezi, tai lemne, faci curat – este TOT un proces de creatie. Si TU alegi la ce nivel poti duce creatia.

Nu mai da vina pe societate, parinti, sistem ca nu ai libertate si bucurie in ceea ce faci sau ca banii nu vin asa cum ti-ai dori.
????????PUTEREA este la tine. Puterea de A TRANSFORMA. PUTEREA de a fi liber si cu bucurie in suflet.

Tu ce alegi? Sa te plangi sau sa CREEZI in si din IUBIRE?

???? Crezi ca te pot ajuta in procesul tau? Scrie-mi un mesaj sau email @ [email protected].

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592