Cum comunicam eficient in relatia cu partenerul?

✨Tu oferi flori? ✨

Nu este o intrebare care sa te certe. Dimpotriva, sa ne ajute pe toti sa ne intelegem si sa ii intelegem pe cei din jur mai bine. Barbati si femei.

???? In ultima perioada am lucrat destul de mult in terapii pe armonizarea relatiei de cuplu. Unul dintre lucrurile pe care le-am identificat este ca femeile isi doresc sa primeasca periodic flori ????
Evident, nu toate probabil.

Insa indemnul meu este ….
???? … pentru femei: comunicati partenerilor vostri ce va doriti, fara sa ii criticati, judecati – pe un ton bland si plin de #iubire. Adesea, barbatii nu inteleg ce ne dorim si nici nu stiu sa intrebe.

????… pentru barbati: intrebati-va partenera ce isi doreste de la voi si comunicati cu ea in ce masura puteti ‘livra’ ceea ce pe ea o face fericita in raport cu un partener.

Nu presupuneti ca celalalt stie, nu va suparati, enervati, nu criticati : INTREBATI si vi se va raspunde. Veti scapa de multe frustrari, furie, durere daca invatati sa iesiti din iluzia voastra doar cu o BANALA intrebare.

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592