Cum comunicam eficient in relatia cu partenerul?

✨Tu oferi flori? ✨

Nu este o intrebare care sa te certe. Dimpotriva, sa ne ajute pe toti sa ne intelegem si sa ii intelegem pe cei din jur mai bine. Barbati si femei.

???? In ultima perioada am lucrat destul de mult in terapii pe armonizarea relatiei de cuplu. Unul dintre lucrurile pe care le-am identificat este ca femeile isi doresc sa primeasca periodic flori ????
Evident, nu toate probabil.

Insa indemnul meu este ….
???? … pentru femei: comunicati partenerilor vostri ce va doriti, fara sa ii criticati, judecati – pe un ton bland si plin de #iubire. Adesea, barbatii nu inteleg ce ne dorim si nici nu stiu sa intrebe.

????… pentru barbati: intrebati-va partenera ce isi doreste de la voi si comunicati cu ea in ce masura puteti ‘livra’ ceea ce pe ea o face fericita in raport cu un partener.

Nu presupuneti ca celalalt stie, nu va suparati, enervati, nu criticati : INTREBATI si vi se va raspunde. Veti scapa de multe frustrari, furie, durere daca invatati sa iesiti din iluzia voastra doar cu o BANALA intrebare.

Love,
A.

Related Posts

hei, Tu
suflet frumos!

Bine te-am gasit!
Daca simti sa ramai conectat la webinariile, evenimentele si resursele pe care le voi face publice, te poti inscrie la lista de abonati completand formularul de mai jos.
No worries, nu voi face spam.
Oricum, te poti dezabona oricand simti.

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts