Despre Noua Misiune.

???? Alex, uite acum mi-a venit sa te intreb, de ce faci asta? De ce pleci in Egipt? Asta e misiunea ta? De ce esti asa de buna? Oamenii sunt putin care vor sa se schimbe….care vad lucrurile simple. Ce te bucura pe tine sa faci asta?

????Misiunea a inceput anul trecut cand am fost in Alpi, dupa ce am urcat cei doi 4miari singura. La coborare, mi-a aparut Maestrul in Astral care ma ghideaza de atunci in TOT ce fac.

Si prima misiune a fost sa deschid si sa curat chakrele Romaniei. A fost cu panica pentru ca nu stiam care sunt, ce am de facut, cum sa ajung sa fac asta in doar 3 luni. Si totul s-a aranjat perfect.

In decembrie, in Bucegi, mi s-a spus ca urmatoarea misiunea este sa ajung in Chakrele Lumii, sa le deschid si curat, sa le conectez cu Chakrele Romaniei si apoi cu noua Alianta Creata pentru Noul Pamant – ingeri si spirite de lumina extraterestre.

Mesajul clar a fost sa ajung pe 22.02.2022 in Egipt pe Sinai si la Giza in aceeasi zi.

A fost cu panica, mi-e greu sa gestionez totul singura, dar au aparut alti oameni care m-au ajutat fiecare cu cate ceva.
La fel, Sinai si Giza in aceeasi zi sunt foarte greu de facut, dar am primit ajutor si s-a aranjat astfel incat sa pot face asta.

Mi s-a spus, de asemenea, ca vor fi peste 1000 de vindecatori acolo pe 22.02. Asa am inteles de ce trebuia sa ajung si eu.

De ce fac ce fac? E in mine, nu caut o motivatie/finalitate, urmez exclusiv ce mi se transmite de Sus si am incredere 100% ca este pentru binele meu Suprem si al tuturor. Cred ca Noul Pamant va fi si poate fi ca ‘acasa’ – fara separare, in iubire neconditionata si pace, bucurie, ca toti vom face ce simtim si ne place, nu va exista judecata, ura, resentimentele, vom fi Creatori din Bucurie iar durerea si intunericul vor fi transformate in Lumina. Cred in evolutia oamenilor, a planetei. Si iubesc sa observ cum totul se transforma.

Putini se schimba, asa este. Uneori ma intristeaza asta, dar cel mai adesea imi este de ajuns sa vad o transformare infima la un om ca sa simt ca se poate. Putin cate putin, dar AUTENTIC. Pentru ca au aparut multi ‘healeri’ care aduc subtil alte limitari. Am invatat sa conlucrez inclusiv cu spiritele ‘malefice’ ca sa putem creste impreuna.

E un proces, e bucuria procesului si bucuria CREATIEI – de fapt, creez o noua realitate pentru mine si pentru altii.

Love, A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592