Vointa si Credinta-Calea Vindecarii.

shareTheHealing #jurnalDePamantean

Cautam in intuneric Lumina. Asa ni s-a spus. Asa am fost invatati – sa gasim, sa simtim, sa trecem prin viata cu durerea atarnata de noi.

M-am nascut intr-o societate, o familie, un context care mi-au spus ca ‘trebuie sa muncesti din greu ca sa ai, sa fii fericita’, ‘viata e grea’, cunoasterea si vindecarea vin greu si cu sacrificii, e gresit sa zambesti, nu esti suficient de buna, ‘nu ai cum’ – e lucrul care mi s-a spus cel mai des.

Si am ajuns astazi, aici si acum, intr-un moment in care experimentez in timp real cum pot sa ma vindec in doar cateva ore de boli pe care le car dupa mine de ani, cum pot sa schimb comportamente vechi de peste 30 de ani in cateva minute, cum pot sa transform energiile din interiorul meu (chiar si transgenerationale) intr-o secunda si omul de langa mine sa se transforme din Intuneric in Lumina (doar pentru ca eu am vindecat in mine), cum simpla prezenta vindeca oamenii asa CUM simt ei si CAT simt ei.
Si mai fascinant este ca se intampla asta si cu oamenii care vin catre mine.

Iar totul vine din CREDINTA – nu in mine, ci in Creator. Credinta mea si credinta celor de langa mine cu si prin mine si prin ei. Pentru ca nu exista un NIVEL al vindecarii sau al nostru intre noi, toti suntem parte din procesul acesta AMAZING catre Noul Pamant.

Iar singurele lucruri de care ai nevoie sunt : VOINTA (insa nu cea venita din #ego = nevoia de validare sau de a fi precum altcineva) si CREDINTA.

Sooo… vrei sa iesi din aceasta Negura care ne-a fost indusa? Sau inca simti sa ramai acolo?

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592