Ghidare prin intermediul astrologiei vedice.

Desi am fugit de a face astrograme, se pare ca de Sus mesajul este sa fiu de folos oamenilor si prin aceasta cunoastere ce mi-a fost revelata la inceputul pandemiei ca si cunoastere din alte vieti.

Sunt 100% in rezonanta cu sistemul Indian si pe alocuri cu cel european, insa nu in totalitate.

???????? pe 16 martie 2022 s-a incheiat ciclul de aproximativ 1 an si jumatate in care ne-am ‘luptat’ cu Virusul – Nodul Sud/Ketu a tranzitat Scorpionul, iar Nodul Nord/Rahu zodia Taur. Aceasta perioada ne-a adus solutii legate de vindecarea Covid-ului, a activat ocultul din noi ce mocnea din vietile trecute (#Ketu in Scropion) si l-a adus in materializare – #Rahu in Taur.
???????? ei bine, switch-ul se simte la nivel mondial, focusul a plecat de la Virus la Razboi – nu de alta, dar Rahu a intrat in Berbec, semn de foc, in conjunctie cu Uranus ce aduce evenimente ‘neprevazute’. Ketu ne ‘forteaza’ – mai ales daca nu vrem sa ne gasim echilibrul interior – a intrat in Balanta.

???? Ei bine, urmeaza un an si jumatate in care ne vom redefini, vom evolua prin energia dictata de acest tranzit.

O poti face constient si ASUMAT sau prin ‘plati karmice’. Esti pregatit sa te trezesti si sa creezi noua realitate cu BUCURIE SI IUBIRE sau inca mocnesti in postura de victima?

Find me @ www.inspiria.ro

Love,
A.

Related Posts

hei, Tu
suflet frumos!

Bine te-am gasit!
Daca simti sa ramai conectat la webinariile, evenimentele si resursele pe care le voi face publice, te poti inscrie la lista de abonati completand formularul de mai jos.
No worries, nu voi face spam.
Oricum, te poti dezabona oricand simti.

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts