Cum facem trecerea de la Dualitate spre Uniune?

????Intr-o discutie astazi mi se spunea ca este, in sfarsit, momentul despre care toti vorbeau la inceputul Pandemiei – acel switch, cand toti au ajuns la fundul sacului si vor-nu vor ‘TREBUIE’ sa-si echilibreze dualitatea/ranile/traumele/blocajele sau oricum preferati sa le numim in termenii pamantesti.

✔️Terapeutii buni sunt supraaglomerati. Salvatori fiind, riscul sa ajunga la burnout este maxim acum. Deci sistemul de vindecare s-ar putea prabusi(nu mai vorbesc de inputurile malefice ???? asupra vindecatorilor)

????Terapeutii/coachii care s-au focusat pe ‘cum sa faci bani’ mai degraba decat pe evolutia colectiva, sunt in impas si se ‘plang’ ca e nasol.

????Deja vindecarea capata un alt nivel – toti ne-am cam saturat de acele strategii care-ti arata cum parintii sau situatiile din copilarie sunt de ‘vina’ pentru ce manifestam acum, insa nimeni nu stie CUM sa vindece.

????????Ne blocam in ‘Eu Stiu’, dar suferinta si durerea raman.

Solutia ❓
✔️ sa vrei sa transformi durerea in iubire/lumina/echilibru – you name it!
✔️ sa folosesti energia pentru aceasta transformare – poate fi energia ta, prana, natura, cristalele, plantele, ingerii, Creatorul, terapeuti CURATI energetic care sa nu-ti lege stringuri si cu care sa fii in rezonanta.

????????Voi cum credeti ca vom evolua din punct de vedere al transcenderii dimensiunii 3D? Ce functioneaza pentru voi?

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

free access
peace meditation

by subscribing you will receive access to the free meditation & my newsletters.

You can unsubscribe at any time :)

IMG_9592