Cum facem trecerea de la Dualitate spre Uniune?

????Intr-o discutie astazi mi se spunea ca este, in sfarsit, momentul despre care toti vorbeau la inceputul Pandemiei – acel switch, cand toti au ajuns la fundul sacului si vor-nu vor ‘TREBUIE’ sa-si echilibreze dualitatea/ranile/traumele/blocajele sau oricum preferati sa le numim in termenii pamantesti.

✔️Terapeutii buni sunt supraaglomerati. Salvatori fiind, riscul sa ajunga la burnout este maxim acum. Deci sistemul de vindecare s-ar putea prabusi(nu mai vorbesc de inputurile malefice ???? asupra vindecatorilor)

????Terapeutii/coachii care s-au focusat pe ‘cum sa faci bani’ mai degraba decat pe evolutia colectiva, sunt in impas si se ‘plang’ ca e nasol.

????Deja vindecarea capata un alt nivel – toti ne-am cam saturat de acele strategii care-ti arata cum parintii sau situatiile din copilarie sunt de ‘vina’ pentru ce manifestam acum, insa nimeni nu stie CUM sa vindece.

????????Ne blocam in ‘Eu Stiu’, dar suferinta si durerea raman.

Solutia ❓
✔️ sa vrei sa transformi durerea in iubire/lumina/echilibru – you name it!
✔️ sa folosesti energia pentru aceasta transformare – poate fi energia ta, prana, natura, cristalele, plantele, ingerii, Creatorul, terapeuti CURATI energetic care sa nu-ti lege stringuri si cu care sa fii in rezonanta.

????????Voi cum credeti ca vom evolua din punct de vedere al transcenderii dimensiunii 3D? Ce functioneaza pentru voi?

Love,
A.

Related Posts

hei, Tu
suflet frumos!

Bine te-am gasit!
Daca simti sa ramai conectat la webinariile, evenimentele si resursele pe care le voi face publice, te poti inscrie la lista de abonati completand formularul de mai jos.
No worries, nu voi face spam.
Oricum, te poti dezabona oricand simti.

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts