Dependentele in cuplu.

In ultima perioada, in multe dintre call-uri ajung la nevoia celuilalt de a gestiona relatia cu un partener cu dependente (tigati, alcool, droguri, medicamente, mancare)

✅ In primul rand, orice partener vine pe o rezonanta comuna cu a noastra – CARE este rezonanta comuna? Ce oglindeste in mine?

✅ In al doilea rand, orice partener vine sa completeze – asa ca, daca el este in Intuneric, intreaba-te daca nu cumva tu ‘trebuie’ sa fii lumina lui.

✅Daca exista o dependenta comuna (sau nu), atunci rezonanta comuna este dependenta.

Ce facem?

Imbratisam ce am atras si identificam UNDE ‘trebuie’ sa evoluam cu aceasta relatie. Cu cat intelegem mai rapid, cu atat – fie dependenta celuilalt se va diminua sau va disparea (doar daca isi doreste si el), fie va iesi din rezonanta ta.

Nu uita, in toate acestea, sa fii IUBIRE pura. Accepta, intelege, integreaza si iubeste TOT – inclusiv dependentele. Caci Dumnezeu iubeste TOT si pe TOTI.

Love,

A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592