In cautarea libertatii sau o traiesti deja?

libertatea

????Cautam toti libertatea. Multi dintre cei cu care lucrez vor sa fie in abundenta si liberi.

????????Da, mi-am creat un sistem care functioneaza perfect pentru mine. Daca valorile in aceasta viata imi sunt pacea, bucuria si iubirea, felul in care ALEG sa traiesc este : liber – in job, relatii si chiar locurile in care stau.

????Vrem libertate, insa nu intelegem ca aceasta libertate vine cu renuntare la alte aspecte (nu e musai niciunul dintre cele de mai jos, dar le veti intalni adesea la oamenii ‘liberi’) :
✔️ renuntarea la validarea colegilor si mediul social de la munca
✔️ integrarea flowului energiei banilor – ca antreprenor, pot fi luni in care nu produci nimic si luni de burn out. Esti pregatit psihic?
✔️ adaptarea – swipe sa gasiti poza cu laptopul in pozele postarii – dormit in masina, trezit la 6 sa lucrez si catarat apoi. Crezi ca te poti adapta la orice conditii? Libertatea inseamna mai inainte de toate ADAPTARE
✔️ esti ready sa creezi un nou tipar de relatie/relatii bazat pe aceasta libertate? Inseamna adaptare, non atasament fizic si emotional, incredere 100%. Esti acolo?
✔️letting go of ego – egoul de a demonstra celor din jur ca esti ‘cineva’ prin job, masina, haine, bani, cunoastere. Uneori ajungi sa stergi praful pe jos in atelier, sa fii cu pantalonii rupti in fund (la propriu) si unghiile de diva pline de pamant, sa mananci in fund pe bordura sau sa faci autostopul. Nu din lipsa de bani, ci din situatii care vin 🙂
✔️ esti pregatit sa ramai fara bani si sa devii responsabil si motivat sa o iei de la capat mereu?
✔️ esti pregatit sa fii respins pentru ca esti fericit si devii insuportabil ca zambesti mereu si gasesti solutii la orice problema? Nuneste ironic, e realitate.
✔️ esti pregatit sa lasi TOTUL ca sa-ti urmezi visul SUFLETULUI – nu al mintii, nu visul venit din egoul de a demonstra ce varfuri urci, ce grade cateri, cate tari strabati, cate poze cu zambete ai?
✔️ esti pregatit sa dormi in ger de -30 de grade ca sa simti libertatea?

Raspunde-ti singur(a) si alege cu sufletul.
Nu toti suntem facuti sa fim liberi, unii se simt mai bine intr-un sistem controlat, dar caldut in orice moment.

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592