RE-crearea prin intermediul relatiilor.

Un lucru pe care l-am invatat in timp ce escaladam traseele alpine este ca partenerul ne este egal-in decizii, cu ceea ce simte, gandeste sau decide. Viata ta depinde de partenerul tau…

✔ Daca partenerului tau ii este sete, jumatate din sete este a ta;

✔ Daca partenerul tau este bolnav, jumatate din acea boala este a ta;

✔ Daca vrei sa mergi un metru stanga sau dreapta, nu poti decide singur pentru ca viata ta si a partenerului tau depinde de acea decizie;

✔ Daca te simti fericit, jumatate din acea fericire este a partenerului tau.

????Asta m-a ajutat sa inteleg ce inseamna Uniune intr-o relatie (suflet pereche, sot/sotie, prieten sau client)- orice simti, gandesti sau decizi, intreaba-l ce parere are in legatura cu decizia ta, mai ales daca aceasta il implica intr-o forma sau alta.

????Deci nu presupune ca ceea ce faci va fi corect pentru celalalt, mai bine intreaba inainte sa actionezi.

????Aceasta este adevarata #compasiune, #iubire si #intelegere. Sa-ti pese de cel de langa tine (ca iubit, prieten, partener in afaceri sau crima ????), atat cat iti pasa de tine.

Alege intotdeauna sa impartiti 50-50 totul (material sau nu).

Acest lucru nu este menit sa te orienteze spre compromis, ci la ATINGEREA unei versiuni superioare prin intermediul relatiilor, este echivalentul RE-CREARII tale.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592