Care este cauza reala a suferintei?

Cauza suferintei este atasamentul/dorinta si/sau ignoranta. Asa spune #Buddha, eu insami am aceeasi parere.

Suferim cand suntem atasati de corpul nostru – cand, pentru orice durere, apelam la un medicament sau o consultatie urgenta care sa ne prescrie cate ceva care sa ‘ascunda’ ce doare de fapt.

???? Uitam ca in orice moment, corpul nostru este intr-o stare de PERFECTIUNE.
???????? Am fost invatati ca este rau sa doara si trebuie sa fugim de durere, in loc sa o acceptam, sa o integram si sa o transformam intr-o noua stare de PERFECTIUNE.

Nu este vorba doar despre durerea fizica, ci si despre durerea emotionala, psihica. Fugim fugim, fugim de ea si GHICI CE: ne vom reintoarce la acelasi sentiment pana cand vom invata sa transformam energia ce genereaza durerea.

????‍????️ Ignoranta – ne va conduce si ea invariabil la durere. Ii ignoram pe cei din jur, actionam DOAR prin perspectiva noastra, doar din nevoia de validare – vom ajunge in suferinta.

So.. de fiecare data cand suferi sau te deranjeaza ceva, INTREABA-TE : ce atasament ai? Cum si cu cine ai fost ignorant?

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592