Ce mesaj iti transmite gandul “nu sunt indeajuns de bun/buna”?

Acel ‘I m not good enough’, ’sunt prea mic(a)’, ‘sunt insuficient(a)’ … poate va suna cunoscut.

????????Prima intrebare: care este intentia din spatele acestor cuvinte?

1️⃣ sa te compari cu ceva mai mare, cu un reper pe care ti l-ai setat sau cu ‘nivelul’ pe care il percepi al altor oameni?

2️⃣ Sau te plasezi in infinitul Creatiei si constientizezi ca este o intrebare care iti aduce constientizarea ca esti infinit si esti in proces de evolutie catre Infinit ♾?

Cu care dintre cele doua esti in rezonanta?

✨Daca simti rezonanta ta este cu numarul 1️⃣, dl. Ego este cel care se activeaza pentru ca simte ca nu are destula Putere si/sau Control asupra altora.

De fiecare data cand te compari cu un sistem, cu altcineva, esti in dualitate si vrei sa detii controlul – acel control de a fi ‘deasupra’. Si niciodata nu vei fi suficient avand aceasta atitudine.

????Starea benefica este cea de ‘A FI’, chiar daca exista un reper mai evoluat decat tine, BUCURA-TE in cel mai pur mod ca acest reper ti se arata si poti evolua in ritmul tau catre el ????????????????????.

Asadar, daca te simti insuficient(a) ???????? in loc sa te plangi si sa victimizezi, ✨ CUM AR FI sa faci un switch – sa te gandesti CUM poti face un pas in plus catre acel reper? Si sa ACTIONEZI.

Actioneaza. Misca energia. Transform-o.

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592