Ce mesaj iti transmite gandul “nu sunt indeajuns de bun/buna”?

Acel ‘I m not good enough’, ’sunt prea mic(a)’, ‘sunt insuficient(a)’ … poate va suna cunoscut.

????????Prima intrebare: care este intentia din spatele acestor cuvinte?

1️⃣ sa te compari cu ceva mai mare, cu un reper pe care ti l-ai setat sau cu ‘nivelul’ pe care il percepi al altor oameni?

2️⃣ Sau te plasezi in infinitul Creatiei si constientizezi ca este o intrebare care iti aduce constientizarea ca esti infinit si esti in proces de evolutie catre Infinit ♾?

Cu care dintre cele doua esti in rezonanta?

✨Daca simti rezonanta ta este cu numarul 1️⃣, dl. Ego este cel care se activeaza pentru ca simte ca nu are destula Putere si/sau Control asupra altora.

De fiecare data cand te compari cu un sistem, cu altcineva, esti in dualitate si vrei sa detii controlul – acel control de a fi ‘deasupra’. Si niciodata nu vei fi suficient avand aceasta atitudine.

????Starea benefica este cea de ‘A FI’, chiar daca exista un reper mai evoluat decat tine, BUCURA-TE in cel mai pur mod ca acest reper ti se arata si poti evolua in ritmul tau catre el ????????????????????.

Asadar, daca te simti insuficient(a) ???????? in loc sa te plangi si sa victimizezi, ✨ CUM AR FI sa faci un switch – sa te gandesti CUM poti face un pas in plus catre acel reper? Si sa ACTIONEZI.

Actioneaza. Misca energia. Transform-o.

Love,
A.

Related Posts

hei, Tu
suflet frumos!

Bine te-am gasit!
Daca simti sa ramai conectat la webinariile, evenimentele si resursele pe care le voi face publice, te poti inscrie la lista de abonati completand formularul de mai jos.
No worries, nu voi face spam.
Oricum, te poti dezabona oricand simti.

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts