Cum te simti in viata ta?

becomingNobody cum spunea #RamDass … l-as traduce cu #becomingUnconditionalLove

????????Tema ultimelor terapii si discutii cu cei apropiati a fost ‘nu sunt indeajuns de bun(a)’.
Dupa maratonul ‘esuat’ din weekend am avut senzatia ca nu sunt suficient de buna … alergatoare, cataratoare, antreprenoare, terapeut, fiica/prietena/iubita.

Mi-am luat cateva momente sa analizez ce este in mine si am constientizat ca am creat o manifestare im care am ales sa fiu MY WAY – cataratoare, alergatoare, terapeut etc – insa ECHILIBRAT. Probabil daca m-as dedica unui singur domeniu in plan fizic as putea ‘performa’ in timpi mai buni – adica sa alerg mai rapid, sa catar grad mai mare, sa ‘tratez’ mai multi oameni, sa vand mai multi pantofi.

????Am ales intotdeauna calea de mijloc raportata la aceste ‘performante’ – de ce? ???????? Pentru ca ENERGIA si EMOTIA din spate sunt infinit mai importante decat orice contor din planul 3D. In plus, anduranta mentala, fizica, emotionala dobandita cat am creat acest echilibru, bate la fund orice timp, orice grad, orice numar de clienti.

????????Sooo, dincolo de ‘pot sau nu pot’, ‘sunt sau nu suficicient(a)’ intreaba-te CUM TE SIMTI.

????Si daca bucuria si iubirea sunt omniprezente in TOT ce faci… inseamna ca e OK sa fii NOBODY ????

Tu cum te simti in viata ta? Cu bucurie si iubire sau ba?

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

free access
peace meditation

by subscribing you will receive access to the free meditation & my newsletters.

You can unsubscribe at any time :)

IMG_9592