Iti recunosti adevarata putere interioara?

50k cu 3300m D+

powerWithin

????????Adesea ne referim la puterea interioara ca focul ce vine din Chakra 3 #manipura . Insa puterea de acolo este cea raportata la exterior, ce nevoi au altii, cum ma plasez eu in societate?

????????Puterea reala, superioara vine din Ajna – al 3lea ochi. Acolo unde puterea noastra umana se unifica cu Puterea Divina si ne ajuta sa ne autodepasim – noi cu noi, pe Calea Sufletului.

✨In lucrul cu oamenii identific invariabil ca exista o orbire pe #Ajna – oamenii nu isi cunosc calea, nu stiu de ce fac anumite lucruri, se incranceneaza sa controleze si sa creada ca STIU ce au de facut.
Lucrurile care vin pe Calea Sufletului vin FARA EFORT, se intampla natural, totul se aseaza perfect.

Daca ar fi sa ma intrebati DE CE ALERG ? – am un raspuns foarte clar ce vine din mine si raportat la mine, nicidecum la exterior – este conexiunea cu Divinul si inertia energiei ce genereaza transformarea in viata mea.

De ce fac pantofi? De ce ghidez oamenii? – totul este raportat la mine, nicidecum la exterior.

????Lately am inceput sa ma folosesc de #astro ca sa explic oamenilor rolul lor in aceasta existenta. Este un mecanism mai usor de perceput de minte decat intuitia mea personala.

Daca am invata sa fim smeriti in fata Caii sufletului – deja stabilita – am fi mai mult in pace si armonie.

Let go of control – daca ai ajuns sa citesti pana aici, observa mesajul care a venit prin mine catre tine. Ce ai de invatat prin aceste randuri?

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592