Pentru ce simti recunostinta azi?

being #grateful

????Astazi sunt recunoscatoare …

… pentru toti oamenii din jurul meu care au reusit sa si razbata propriul Ego sub sabiile lui #Kali cu care m-am inarmat in aceasta viata, tuturor celor care au ramas alaturi de mine si mi-au permis sa fiu spectator al scenelor vietii lor observandu-i cum s-au salvat de la moarte, cum si-au vindecat cele mai dark dependente, cum m-au blocat si m-au deblocat invatand sa-si ceara iertare si sa-si domoleasca egoul in fata mea(de fapt, in fata vietii), cum au invatat smerenia, cum au trecut prin boli, accidente, multumesc mamelor care si-au indreptat Copiii Minune catre mine, multumesc mamelor si femeilor, multumesc barbatilor care au ales sa slujeasca femeia din mine si s-au ‘luptat’ cu Sãndelul interior castigand experienta si smerenie (e horror de ‘greu’ sa te lupti cu o femeie), multumesc colegilor de la Pantofica si clientelor pentru ca m-au ajutat sa cresc un business tare fain.

????Multumesc celor care au ales sa se indeparteze de mine pentru ca m-au invatat sa-mi vad adevaratele valori si ce oameni vreau sa am in jur in aceasta viata, m-au invatat ca inca mai avem mult ego de transformat.

????Multumesc tuturor ???? si stramosilor si parintilor ca m-au adus aici cu toate cele.

????Multumesc naturii, muntilor, marii, padurilor, pasarilor ( #avians), maestrilor din aceasta viata/din astral/de dincolo, ingerilor si mai ales Creatorului ca mi-a permis sa experimentez viata pe aceasta Planeta Unica si ataaaat de frumoasa ????

Adu-ti aminte sa fii recunoscator(toare) mereu ca sa te imbogatesti – in simtiri, in materie, in constiinta ????

Va iubesc ♾

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592