Pentru ce simti recunostinta azi?

being #grateful

????Astazi sunt recunoscatoare …

… pentru toti oamenii din jurul meu care au reusit sa si razbata propriul Ego sub sabiile lui #Kali cu care m-am inarmat in aceasta viata, tuturor celor care au ramas alaturi de mine si mi-au permis sa fiu spectator al scenelor vietii lor observandu-i cum s-au salvat de la moarte, cum si-au vindecat cele mai dark dependente, cum m-au blocat si m-au deblocat invatand sa-si ceara iertare si sa-si domoleasca egoul in fata mea(de fapt, in fata vietii), cum au invatat smerenia, cum au trecut prin boli, accidente, multumesc mamelor care si-au indreptat Copiii Minune catre mine, multumesc mamelor si femeilor, multumesc barbatilor care au ales sa slujeasca femeia din mine si s-au ‘luptat’ cu Sãndelul interior castigand experienta si smerenie (e horror de ‘greu’ sa te lupti cu o femeie), multumesc colegilor de la Pantofica si clientelor pentru ca m-au ajutat sa cresc un business tare fain.

????Multumesc celor care au ales sa se indeparteze de mine pentru ca m-au invatat sa-mi vad adevaratele valori si ce oameni vreau sa am in jur in aceasta viata, m-au invatat ca inca mai avem mult ego de transformat.

????Multumesc tuturor ???? si stramosilor si parintilor ca m-au adus aici cu toate cele.

????Multumesc naturii, muntilor, marii, padurilor, pasarilor ( #avians), maestrilor din aceasta viata/din astral/de dincolo, ingerilor si mai ales Creatorului ca mi-a permis sa experimentez viata pe aceasta Planeta Unica si ataaaat de frumoasa ????

Adu-ti aminte sa fii recunoscator(toare) mereu ca sa te imbogatesti – in simtiri, in materie, in constiinta ????

Va iubesc ♾

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

free access
peace meditation

by subscribing you will receive access to the free meditation & my newsletters.

You can unsubscribe at any time :)

IMG_9592