Conectare cu muntii sub ghidare Divina.

sacredGeometry intro by #apu Moldoveanu

πŸ•Šin cultura Shamanica, fiecare munte are β€˜in spate’ un spirit denumit #Apu. Se pare ca mi-e extrem de usor sa comunic in limbajul lor si sa inteleg ce comunica.

πŸ•Š Doua zile in Creasta Fagarasului, aproape 60 km rulati prin aproape toate conditiile posibile – soare 🌞, vant πŸ’¨, ploaie β›ˆ, tunete, white out, alergata de caini 🐢 (care si ei se imblanzesc cu ajutorul Maret al Spiritelor), fugind de urs … am dat nas in nas cu alte Spirite Marete care m-au ghidat in cel mai fain mod posibil sa ajung safe – sa continui cand mintea spunea β€˜NU’, sa ma opresc cand mintea spunea β€˜DA’.

πŸ•Š Desi am vrut sa ocolesc Moldoveanu, a insistat sa-l vizitez spunandu-mi ca are un mesaj fain pentru noi. Ca sa o scurtez, am ajuns la panoul 2544 m la 11:44 – pana si cafeaua de dimineata am baut-o a.i sa ajung in acest Timp Divin pe varf, fiecare oprire, fiecare respiratie au fost ghidate. Mai multe detalii cu explicatii vor veni intr-un #podcast .

πŸ•Š Mai mult, lacul Iezerul Triunghiul nu este altceva decat un mare portal spre interior Pamantului.

πŸ•Š M-am conectat cu cristalele din interiorul Pamantului, deschis portaluri si am descarcat energii in dans de geometrie sacra – inca sunt mica, nestiutoare, dar simt ca sunt ghidata sa inteleg si sa simt mai mult ca sa pot da mai departe apoi.

Restul sincronicitatilor sunt prea multe ca sa incapa intr-o banala postare. Dar sunt deschisa sa dau din cunoasterea ce mi-a fost data oricui cere.

Sa fim IUBIRE πŸ’š.

Related Posts

hei, Tu
suflet frumos!

Bine te-am gasit!
Daca simti sa ramai conectat la webinariile, evenimentele si resursele pe care le voi face publice, te poti inscrie la lista de abonati completand formularul de mai jos.
No worries, nu voi face spam.
Oricum, te poti dezabona oricand simti.

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts