De ce simtim nevoia de protectie?

Am fost intrebata daca am vreo amuleta de protectie in afara de #mala 📿

… da, pe Dumnezeu 🙏🏻.

Credem adesea ca avem nevoie sa ne protejeze cineva sau ceva, ca trebuie sa ne punem protectii sau sa facem anumite lucruri specifice ca sa ‘nu patim ceva rau’.

Ei bine, totul este o iluzie a mintii:
👉🏻 in primul rand ‘raul’ nu exista decat prin perceptia egoului care cunoaste separarea, dualitatea. In constiintele superioare totul ESTE si totul este evolutie.

👉🏻 protectia o cautam in exterior atunci cand :
🫧 suntem NEasumati in constientizarea ca TOTUL depinde de noi, tot ce ni se intampla este rezonanta noastra
🫧 cand nu avem incredere in Noi, deci nici in Dumnezeu – totul se intampla din Sinele nostru Inalt – adica Dumnezeul interior.

Atunci cand cerem vindecare sau protectie cuiva, tot noi ne autovindecam. Vindecatorul/terapeutul este o ‘marioneta’ sau, mai frumos spus, o oglinda a sufletului tau care iti soune ca POTI sa te vindeci/protejezi singur(a)

Insa atata timp cat suntem inca in dualitate, vom avea nevoie de ceva/cineva exterior care sa justifice raul sau binele care credem ca se petrece in viata noastra.

Tu cum te protejezi?

Va iubesc ♾️,
A.

Related Posts

hei, Tu
suflet frumos!

Bine te-am gasit!
Daca simti sa ramai conectat la webinariile, evenimentele si resursele pe care le voi face publice, te poti inscrie la lista de abonati completand formularul de mai jos.
No worries, nu voi face spam.
Oricum, te poti dezabona oricand simti.

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts