Mama Pamant reactioneaza la energia noastra.

motherNature

⚡️Pana de curand, oamenilor le era permis sa intervina energetic asupra Gaiei – puteau controla prin diverse mecanisme ploile, vanturile, anotimpurile. In urma abuzului de putere, oamenilor le a fost luat acest drept. Inca se mai practica anumite forme extrem de intruzive asupra energiei Mamei Pamant.

🌱La capatul opus…

….prin compasiune si iubire, Mama Pamant reactioneaza intr-un mod incredibil la energia noastra: opreste ploile pentru noi, opreste vantul, ridica ceata, iti scoate izvoare pure-n cale, aduce soarele cand ai nevoie de Lumina sau Caldura, spiritele Naturii lucreaza in tandem cu tine si-ti dau forta/energie/vitalitate ‘din senin’. Poate pare ciudat pentru multi, insa, daca transmitem iubirea in cea mai pura forma Mamei Pamant fara pic de incrancenare, aceasta va actiona in cel mai optim mod cu putinta pentru binele nostru si indeplinirea Misiunii.

Pana si dragonii sau elementalii, zanele si gnomii vor face echipa cu noi 🧚🏻‍♀️

Noi ‘trebuie’ doar sa avem CREDINTA si sa IUBIM.

… insa pentru multi este prea simplu ca sa aplice sau sa creada.

Love, A.

Related Posts

hei, Tu
suflet frumos!

Bine te-am gasit!
Daca simti sa ramai conectat la webinariile, evenimentele si resursele pe care le voi face publice, te poti inscrie la lista de abonati completand formularul de mai jos.
No worries, nu voi face spam.
Oricum, te poti dezabona oricand simti.

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts