Femeia trezita cauta acceptare.

femeiaTrezita

🤯De fiecare data cand ii spui femeii tale ca este nebuna, ca este paranoica sau ii tipi ca nu are sens ce spune, nu stie ce vorbeste sau nu are logica – sa intelegi ca nu faci altceva decat sa o indepartezi de tine. Femeia cauta ✨acceptare✨, in primul rand, pentru ceea ce simte. Daca acceptarea vine la pachet si cu intelegerea a ceea ce simte, este un bonus.

Femeia devine isterica, paranoica, nebuna sau cum vrei tu sa ii spui atunci cand ceea ce SIMTE este respins, judecat, criticat, cand, de fapt, respingi esenta ei feminina pentru ca NU o intelegi si NU o accepti.

Ce va face cand se va simti respinsa? Va iesi din Uniunea cu Barbatul din tine – acest lucru se poate intampla energetic (o vei simti rece) sau poate pleca din relatie sau cu un alt barbat.

So, daca femeia ta isi manifesta esenta feminina, constienta de iubirea pe care simte sa o propage in jur si pleaca de langa tine, nu te mai gandi la celebrul text ‘femeia tine relatia’ preluat din mentalitatea strabunilor care inca pedepseau FEMEIA si o considerau murdara. Intreaba-te ce respingi TU la femei (si femeia ‘ta’).

Love,
A.

Related Posts

hei, Tu
suflet frumos!

Bine te-am gasit!
Daca simti sa ramai conectat la webinariile, evenimentele si resursele pe care le voi face publice, te poti inscrie la lista de abonati completand formularul de mai jos.
No worries, nu voi face spam.
Oricum, te poti dezabona oricand simti.

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts