Ignoranta sau asumare?

leaganulVietii

Luna 4 de Mentoring, aceleasi texte ca la inceput ‘cred ca nu sunt suficient de bun(a) si as vrea sa ma retrag’ si totusi nimeni nu a facut-o, doar ne-am inmultit.

Asa am inceput si asa vom termina – mentoringul, viata, etapele vietii.

Pentru ca, in loc, sa ne ASUMAM, fugim.

🤯‘Nu mai am traume, renunt la terapie’, ‘nu am ce cheltuieli sa reduc, e totul optim’, ‘nu pot sa fac decat 3000 de pasi pe zi din cauza muncii’ … si totusi am aflat ca nu trebuie sa ai traume ca sa mentii o ‘igiena’ energetica oricat de ‘iluminat(a)’ ai fi, ca intotdeauna poti optimiza consumul, ca nu munca e de vina pentru sedentarismul tau si starea de rau si nefericire – ci lipsa de asumare a ceea ce esti si LIPSA unei directii.

Si unii se tot scalda in acest yoyo de care am obosit pana si eu – reiau a N-a oara programe de slabit, renuntare la ego, demoni samd … pentru ca oamenii se leagana in ignoranta, neasumare, lipsa responsabilitatii.

🌈 So, daca tot ne leganam, o facem putin mai constient? Mai asumat? Luam si noi hamurile in brate si ne asumam – ca azi poate avem chef/energie si maine poate nu? Ne asumam ca nu suntem niciodata suficienti si mereu se poate mai bine, dar fara incrancenare?

Just a wake up call… poate ca nu vor mai fi multe, sa profitam, zic.

Cu iubire,
A.

Related Posts

hei, Tu
suflet frumos!

Bine te-am gasit!
Daca simti sa ramai conectat la webinariile, evenimentele si resursele pe care le voi face publice, te poti inscrie la lista de abonati completand formularul de mai jos.
No worries, nu voi face spam.
Oricum, te poti dezabona oricand simti.

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg

Subscribe

Just subscribe to my newsletter to receive all fresh posts