Cum sharuim din ce avem fara a activa Salvatorul?

In ultimele doua saptamani ma tot urmareste un mesaj : SHARING

Asa ca mi-am luat cateva zile de contemplare in retragere fata de vria orasului si vibratia densitatii. M-am retras la casa bunicii de la tara (undeva in Tara Luanei) unde intotdeauna primesc Ghidarea Divina intr-un mod aparte. Fiecare meditatie pe care o fac in acest spatiu ma inalta intr-o constiinta mult mai inalta decat in orice alt loc in care am fost.

Dar sa revenim …. m-am tot intrebat cum si ce pot sharui mai mult decat fac deja, fara sa intru eu insami in dezechilibru.

Poate vi s-a intamplat si voua ca, din dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, sa le oferiti mult mai mult …
… decat pot duce ei
… decat va permite propria energie

Ei bine, imaginati-va ca acest lucru mi s-a intamplat si mi se tot intampla. La un nivel mai scazut, insa mi-e destul de clara misiunea personala in aceasta viata: am venit sa Ghidez sufletele ce au ales deja sa se salveze si sa ma DETASEZ de cele care nu sunt inca pregatite.

Ce se intampla cu sufletele ce nu sunt inca pregatite sa se inalte in 4d/5d?

…exista locuri in acest Univers de vibratie mai scazuta ce le pot oferi cadrul ca ei sa se trezeasca, sa evolueze si sa-si integreze lectiile intr-un ritm potrivit lor. Totusi, ceea ce se intampla acum pe Pamant este la un nivel avansat al vitezei de evolutie si nu toate sufletele sunt in acord cu aceasta “viteza”.

Acum, un challenge enorm al sufletelor ce raman sa continue creatia pe Noul Pamant – este acela de a se detasa si a lasa sufletele ce aleg sa ramana in densitatea lui 3D sa isi continue calatoria. Acest lucru nu inseamna altceva decat sa acceptam si sa integram prin IUBIRE Calea si ritmul lor de evolutie, detasandu-ne de atasamentele emotionale/fizice/mentale de aceste spirite. Ramanand in atasament fata de ele, nu facem altceva decat sa prelungim o suferinta a noastra si a lor.

Ce putem sharui cu cei din jur, cu Umanitatea?

Deja exista o serie de resurse gratuite pe care le-am lansat publice:

  • un eBook Gratuit pe site
  • meditatii si podcasturi gratuite

Ce altceva mai ofer…
… timp personal pentru cei care imi solicita ajutorul, cunoastere, suport, ofer bani, ofer mancare….si totusi simteam ca nu este suficient. Ceea ce Dumnezeu imi transmitea era ca sunt in punctul in care pot si ar fi benefic sa ofer mult mai mult.

A fost un moment in care pur si simplu am inteles: este momentul sa ofer din spatiul meu personal, intim, din aura mea, din energia mea mai mult. Pentru ca Iubirea Lui sa se propage catre cei care-mi intra in aura si in spatiul intim mai pur si mai rapid.
Iar scopul este ca ei la randul lor sa faca acelasi lucru mai departe si sa propagam aceasta stare de pace, echilibru, iubire si creatie non-egotice, non-interferente cu Liberul arbitru al altora pentru Noul Pamant – o lume mai echilibrata, cu suflete ce traiesc si MANIFESTA iubirea si compasiunea fata de aproape si fata de tot ceea ce este.

Inca nu stiu cum sa ofer din spatiul meu personal si aura mea optim, dar invat in ghidarea celor de Sus si impreuna cu voi. Dar experienta de ieri (cand ne-am strans 6 suflete in sanul Mamei Naturi) si cele ce vor urma ma calauzesc cu pasi marunti catre a intelege CUM pot SHARUI mai mult din ce sunt, ce am si ce vine prin mine.

Sa fiti IUBIRE in tot ce faceti,
Alexandra

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

free access
peace meditation

by subscribing you will receive access to the free meditation & my newsletters.

You can unsubscribe at any time :)

IMG_9592