Cum mi-am vindecat Salvatorul

De cand am intrat pe Calea Spirituala, egoul m-a educat sa ofer oamenilor, insa din postura de Salvator.

Am oferit majoritatea serviciilor gratuit, ajungand adesea in pragul burnoutului : terapii gratuite, clase gratuite, timpul meu personal mi-l petreceam cu toti cei care evitau sa isi bookuieasca o terapie pentru ca era mai simplu sa fie prietenii mei si sa ma sune in timpul personal – adesea mai mult de 30-60 minute – pentru a primi sfaturi grauite.

Am constientizat dupa 3 ani de epuizare energetica continua ca exact acesti oameni care asteapta totul GRATUIT si nu-mi respecta timpul personal, NU vor trece prea curand in categoria celor care traiesc in pace interioara, fara boli grave fizice, fara traume percepute sau fara boli catalogate de psihiatri ca tulburari comportamentale.

Personal, consider ca ORICE boala/conditie/trauma/problema poate fi adusa in Lumina si VINDECATA (asa cum se spune peste tot in jur). Totusi, am anumite credinte, considerate egotice, care imi sunt bine impregnate si pe care inca aleg sa le pastrez, cum ar fi:

  • raman in afara sfidarii si umila in fata oricui care imi ofera ceva, orice. Raman umila in fata oricui, de fapt. Orice om este un MAESTRU in evolutia mea
  • tocmai cei care nu echilibreaza in vreun fel, vor perpetua credinta lor ca “li se cuvine” si vor ramane in ciclul karmic al victimei. Ceea ce fac gratuititatile sau “mila” va fi sa accentueze lipsa de responsabilitate si sfidarea lor pentru ce primesc.
  • toti cei care ma vor ridica in slavi, vor incerca cel putin o data sa ma atace energetic sau sa ma “darame”. In special observ acest lucru si in hartile natale (prin postura lui Saturn raportata la rolul pe care eu il am in viata lor) – lucru care imi este destul de incomod pentru ca sunt lucruri pe care as vrea sa nu le stiu 🙂
  • cei care vor cu adevarat sa se transforme se vor reintoarce catre cel care le-a dat o palma (la propriu sau energetic) din intentia iubirii. Cei care se supara si-si iau jucariile sa plece pentru ca am spus un adevar (al meu, nu neaparat Universal) inseamna ca nu ma pot accepta in ce sunt AICI si ACUM si rezonanta noastra nu este comuna, ci mai degraba o lectie din posturi complementare

Aceste credinte au adus multi oameni care au plecat de langa mine (chiar si foarte apropiati), multe amenintari, atacuri energetice, multa sfidare.

Insa cea mai importanta “calitate” a mea (care este considerata NEGATIVA  de catre unii) este DETASAREA. Sunt la fel de bine singura sau cu oameni, la fel de bine cand am sau nu am (mancare, energie, bani, resurse, atentie, oameni). Sunt un EGO imens, care nu cauta insa validare, atentie, apreciere sau o motivatie exterioara pentru a ma bucura de viata pe Pamant.

La inceput de ianuarie am tipat in fata cuiva (daaa, uneori fac si asta 🙂 si Dumnezeu inca ma iubeste) “Gata, nu mai vreau absolut nimic din ce tine de 3D, EU nu mai sunt acolo“. Si in acel moment toata viata mea a devenit o ruina.

…o ruina ATAT de frumoasa .

O Ruina ce incepe sa cladeasca adevarata Alexandra. Asa cum sunt eu ca suflet, fara emotii, traume, comportamente imprumutate din jur si din societate. 

In curand am sa va las povestea mea – a sufletului. Calatoria intergalactica pe care o parcurg cu bucurie si totodata cu puterea si manifestarea soldatului justitiar pentru Lumina.

Astazi te indemn sa ai curaj sa FII!

Cu iubire,

Alexandra   

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

free access
peace meditation

by subscribing you will receive access to the free meditation & my newsletters.

You can unsubscribe at any time :)

IMG_9592