De ce ne doare? Cine doare, de fapt?

❤️Vorbeam despre durere acum cateva zile…

intr-o postare pe Insta si intr-un podcast despre CUM INTEGRAM DUREREA.

Insa ieri am fost intrebata pe unul dintre grupuri “Cum fac sa ma detasez si sa nu-mi mai pese de ipocrizia din jur si sa nu ma mai doara?“.

Asa ca astazi, a iesit de un podcast – am ales sa lansez aceasta discutie catre toti, sa expun punctul de vedere personal dincolo de limitele grupului pentru ca este ceva ce intalnesc foarte des.

❤️New PODCAST: despre judecata celorlalti, respingere si de ce ne doare.

Asculta aici

❤️What next: #1 Podcasturi si meditatii cu abonament

Am ales sa creez pe Spotify o sectiune de podcasturi si meditatii pe baza de abonament (modic, 9.99 ron/luna) in care sa includ o parte dintre meditatiile speciale din cadrul programelor disponibile, plus alte cateva inregistrari care am simtit ca e benefic sa aiba un soi de echilibrare. Si acest aspect este strict legat de educarea oamenilor in a manifesta schimb energetic pentru ceea ce primesc – chiar si pentru cunoastere. 

Cand toti vom ajunge la manifestarea default a acestui echilibru, voi putea, in sfarsit, sa pot spune ca nu este necesar schimbul energetic impus/scris pe site pentru Spiritualitate, caci fiecare stie cum sa gestioneze corect Universal energia pe care o primesc sau o ofera, fara a genera karma sau dezechilibre.

❤️What next: #2 Program rutina sportiva & nutritie

De doua saptamani ne-am adunat intr-un nou grup care are ca scop (si de data aceasta il simt foarte asumat), sanatatatea corpului fizic – miscare, sport si alimentatie. Acesta inca nu apare pe site, insa daca esti interesat(a), just send me an email @ [email protected].

Invatam sa ne hranim sanatos (iar ‘sanatos” este diferit pentru fiecare in parte) si sa traim in echilibru cu corpul nostru – pas cu pas, fara hei rup, fara bataie, fara biciuiala. Cu BLANDETE.

❤️What next: #3 Pauza de la Alexandra pana dupa 15 august 🙂

In perioada 2-15 august, sloturile pe site si programele vor fi intr-o scurta pauza…ca si mine, de altfel. Voi fi disponibila pentru urgente – via sms, email. Wsapp si Telegram vor fi dezactivate.

Merg sa aduc informatii noi si sa pregatesc Marea Schimbare ce urmeaza. Sa mi pregatesc sufletul, corpul si mintea. Desi mi-e “teama” ca doua saptamani sunt insuficiente. 

Love,

A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

free access
peace meditation

by subscribing you will receive access to the free meditation & my newsletters.

You can unsubscribe at any time :)

IMG_9592