Energia urmatoarelor luni

Cu pasi marunti si siguri…

Ne indreptam catre trecerea Nodului Nord in Pesti, la inceput de Noiembrie. La fiecare ciclu de un an si jumatate ce a schimbat zodia Nodurilor Lunare (conform astrologiei Vedice) intram intr-o noua runda de evolutie. Fiecare ciclu de un an si jumatate are rolul de a ne initia in ceva ce respingem sau nu cunoastem. Practic, ne scoate din zona de confort – iar acest lucru poate fi constientizat sau trait din perspectiva separarii “de ce trebuie sa fac asta?”.

Saturn retro – tot pana in noiembrie regleaza energiile si, pentru ca este o planeta ce reprezinta rabdarea, delayul – in varianta retro pot aparea cel putin 2 manifestari:

– daca ti-ai indeplinit “lectiile” karmice in ultima jumatate de an (or so), vine cu un slow down, timp de introspectie, asezare a energiilor care ne-au razvratit

– daca ai tot bagat sub presulet aceste experiente karmice, vine cu o accelerare a karmei pe care o ai de indeplinit in ciclul lui (in Varsator).

Asa ca te invit sa observi daca de 2 saptamani lucrurile s-au asezat sau s-au precipitat in tine – ca sa intelegi ce ti-ai asumat si ce nu.

O parte dintre voi stiti deja ca voi fi absenta din tara in toamna (o luna voi fi plecata intr-o “pauza’ in cadrul programului The Break – un program dedicat femeilor antreprenor ce functioneaza ca accelator de bussiness/personal, are ca scop crearea unei comunitati internationale si dezvoltare locala – mostly rurala) – intentia cu care plec este sa ofer tot ce stiu, pot si mi se permite femeilor (360 de femei antreprenor – o treime dintre cele 1000 din intregul program), comunitatii The Break si sa aduc cunoastere superioara pentru dezvoltarea Noului Pamant in comunitatea locala.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592