Incursiune in Inregistrarile Akashice

Inregistrarile Akashice, pentru cei care sunt mai putin familiarizati cu subiectul, sunt un soi de Biblioteca informationala Universala ce contin absolut toate procesele si informatiile oricarui suflet din acest Univers. Este un mod simplist de a explica ceva INFINIT.

Imagineaza-ti ca ai putea avea acces la orice informatie iti doresti, despre orice si oricine…atata timp cat o faci in afara EGOului.

So…ce facem este sa EXERSAM conectarea cu alte dimensiuni si constiinte, NON EGOTIC (da! la fiecare intalnire ne testam Egoul 🙂 ), ne impamantam si apoi continuam cu o meditatie libera care:

  • ne ajuta sa ne obisnuim cu acest gen de comunicare energetica (este foarte importanta aceasta practica – facuta in grup, aduce o doza de incredere in proces – este musai sa avem rabdare pana ni se permite sa accesam anumite informatii)
  • ne ajuta sa dobandim cunoastere – in special orientata catre Misiunea Noastra in aceasta existenta
  • la inceputul fiecarui webinar avem o scurta sau lunga discutie (in functie de subiect) pe o tema aleasa ca sa putem intelege mai in profunzime subiectul – fie despre Ingeri, fie despre alte spirite, fie despre alte existente, fie despre Misiunea Noastra in aceasta viata.
  • meditatia de deschidere a Inregistrarilor Akashice este cea a Lindei Howe

So, daca esti into aceste lucruri mai putin vorbite si simti sa te alaturi TRIBULUI, poti gasi detalii AICI.

Daca ai feedback sau intrebari, scrie-mi un email la adresa love @ inspiria.ro

Zile cu pace, iubire si Ghidare asa cum ai nevoie!

Va iubesc infinit,

A.

p.s. hopefully saptamana aceasta voi avea timp sa incarc 2 noi podcasturi. Fingers crossed, please! :*

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592