2024 in PACE

Va spuneam in ultimul email, acum aproaaape o saptamana 🙂 ca 2024 cere “tihnă”. De fiecare data cand deschid Instagramul, gasesc cate o postare a celor pe care ii urmaresc ce isi propun pentru 2024 viata in varianta “slow loving” sau in tihna.

Ei bine, Rahu in Pesti face SI asta – ne aduce in contemplare, in izolare uneori (daca nu suntem atenti), chiar exagerat.

In ceea ce ma priveste, am simtit aceasta tendinta inca de anul trecut, asa ca manifestarea acestui inceput de an a venit fix asa – cu lucruri facute in pace, in tihnă.

Si daca alte dati, eram haiduca aceea care nu sta o clipa, acum mi se pare foarte natural sa stau, sa fiu si sa lucrez in ritmul acela – al Valurilor Marii Pasnice. 

De ce scriu aceste lucruri?

Pentru ca observ, in acelasi timp, multe frustrari care vin din mintea umana care spune ca “trebuie“: trebuie sa fac acel Vision Board si sa manifest TOTULtrebuie sa ne miscam pentru ca a crescut inflatia, trebuie sa facem proiecte noi, trebuie sa schimb jobul cu unul mai banos, trebuie sa alerg mai rapid in antrenamente, trebuie sa rezolv tot ce nu am rezolvat – de parca fix, fix in momentul urmator viata s-ar incheia si n-am mai reusi sa indeplinim… DORINTELE.

Dorintele – adica atasamentul. Cand, de fapt…

… energia ne spune ca e vremea de hibernare, de introspectie;

… energia ne spune sa devenim mai constienti de noi, adica sa invatam sa stam SI in noi, nu doar sa facem;

… energia ne spune sa invatam sa traim cu mai putin, nu din LIPSA, ci din ABUNDENTA – a constientizarii ca E DESTUL PENTRU TOTI;

… energia ne spune SA FIM.

Cu iubire, respect si recunostinta,
Alexandra

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592