2024 in PACE

Va spuneam in ultimul email, acum aproaaape o saptamana šŸ™‚ caĀ 2024 cere “tihnă”. De fiecare data cand deschid Instagramul, gasesc cate o postare a celor pe care ii urmaresc ce isi propun pentru 2024 viata in varianta “slow loving” sau inĀ tihna.

Ei bine, Rahu in Pesti face SI asta – ne aduce inĀ contemplare, inĀ izolareĀ uneori (daca nu suntem atenti), chiar exagerat.

In ceea ce ma priveste, am simtit aceasta tendinta inca de anul trecut, asa ca manifestarea acestui inceput de an a venit fix asa – cu lucruri facute in pace, in tihnă.

Si daca alte dati, eram haiduca aceea care nu sta o clipa, acum mi se pare foarte natural sa stau, sa fiu si sa lucrez in ritmul acela – al Valurilor Marii Pasnice.Ā 

De ce scriu aceste lucruri?

Pentru ca observ, in acelasi timp, multeĀ frustrariĀ care vin din mintea umana care spune ca “trebuie“: trebuieĀ sa fac acel Vision Board si sa manifestĀ TOTUL,Ā trebuieĀ sa ne miscam pentru ca a crescut inflatia,Ā trebuieĀ sa facem proiecte noi,Ā trebuieĀ sa schimb jobul cu unul mai banos,Ā trebuieĀ sa alerg mai rapid in antrenamente,Ā trebuieĀ sa rezolv tot ce nu am rezolvat – de parca fix, fix in momentul urmator viata s-ar incheia si n-am mai reusi sa indeplinim…Ā DORINTELE.

Dorintele – adica atasamentul. Cand, de fapt…

… energia ne spune ca e vremea deĀ hibernare, de introspectie;

… energia ne spuneĀ sa devenim mai constienti de noi, adica sa invatam sa stam SI in noi, nu doar sa facem;

… energia ne spune sa invatamĀ sa traim cu mai putin, nu din LIPSA, ci din ABUNDENTAĀ – a constientizarii ca E DESTUL PENTRU TOTI;

… energia ne spuneĀ SA FIM.

Cu iubire, respect si recunostinta,
Alexandra

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona Ʈn orice moment :)

IMG_9592