Cum facem pace cu noi?

Alex, cum fac pace cu mine?

…am primit aceasta intrebare de cateva ori, de la persoane diferite.

Si adevarul este ca,Ā DAĀ – sunt momente in viata in care nu reusim sa ne mai dam seama cine suntem, ce avem de facut, care este rolul nostru.

ASCULTA PODCASTUL

Dupa lungi cautari, carti, cursuri, terapii, oamenii ajung sa se piarda

Toti ne invata sa ne “vindecam traumele“, “sa facem pace cu copilul interior si sa avem grija de el“, “sa meritam“, “sa spunemĀ ” –Ā ca si cand am fi defectiĀ daca ramanem cu traume, daca inca mai sufera copilul interior, daca totusi NU meritam, daca totusi spunem .Ā 

Ceea ce invatam din carti, cursuri, terapii, cel mai adesea,Ā ne conduce pe o rampa abrupta in culmile egoului spiritual. Si de acolo, de Sus, caderea este foarte abrupta –Ā adancaĀ siĀ abrupta. Si multi oameni, dupa indelungi cautari si cunoastere, ajung in acest punct, alĀ caderii inapoi in “EU – asa cum sunt”

Pentru ca toate cursurile, cartile si terapiile ti-au spus “subtil” ca nu esti bun si trebuie sa te schimbi.Ā Si uite asa apare conflictul interior, apar bolile, cancerele si ne simtim pierduti.

InĀ podcastul “Cum face pace cu Intunericul din mine?”Ā am dezbatut o viziune care imi este foarte naturala … cum caĀ Intunericul si Lumina co-creaza impreuna, sunt co-dependente, convietuiesc. La final ai si oĀ tema de contemplare, in cazul in care simti sa aprofundezi.Ā 

Iar daca nu ai ascultat dejaĀ podcastul “Shakti: cum integram energia DISTRUGERII?“, s-ar putea sa iti ofere o viziune extra legata deĀ ciclicitatea distrugere-creatie-mentinere.

Ambele podcasturi sunt cu plata unui membership (infim as zice), insa gasesti si resurse gratuite pe contul deĀ Spotify. De ce si cum ne ajuta in viata reala? As fi foarte happy sa citesti pana la final…si chiar sa imi dai feedback.

Saptamana trecuta am avut doua situatii in care oamenii care au cerut servicii, nu au citit conditiile pe care le-am trimis initial si se asteptau ca totul sa fie gratuit

Ceea ce numesc eu prin aceste atitudini se numesteĀ IGNORANTA.Ā Iar ignoranta duce la generarea de karma, cel mai adesea prin durere, pierderi materiale sau chiar boala.

sa ca, celor care li se pare “prea mult” sa plateasca pentru ceea ce acceseaza – si aici ma referĀ in toata viata lor,Ā nu legat de mine – le recomand destul de direct sa echilibreze ceea ce cer sau primesc ca sa evite alte situatii neplacute. Am evitat sa fac acest lucru mult timp, insa mi-am dat seama caĀ gresescĀ fata de sufletul lor pentru ca le perpetuez sau accentuez karma.Ā 

Traim toti in ignorantaĀ – unii mai mare, altii mai mica. Si credem ca suntem cineva, ca meritam, ca ni se cuvine.Ā Iar din aceasta atitudine are loc cadereaĀ … asa ca plata membershipului pe Spotify si pentru clasele pe care le organizez sunt un “apel de iesire din ignoranta”, de educare a oamenilor – atat cat se poate face din postura mea.

Mai mult, oamenii tind sa nu echilibreze ceva ce nu se vede – cum ar fi energia. Si iarasi, nu ma refer la mine.

Ma refer la cei de langa noi –Ā parinti, copii, parteneri, colegi, sefi pe care poate ii criticamĀ – siĀ sa ne gandim care este energia care curge prin ei catre noi si cum aceasta energie ne ajuta in viata noastra. Am vazut multe cazuri in care copiii sau partenerii au declansat abundenta financiara, au declansat apropierea de Dumnezeu sau multe alte beneficii. Iar sefii – asa rai cum par uneori, sunt foarte adesea plasa de filtrare a energiilor dense care vin din alte parti si poate ca ne fac mai mult bine decat rau.

Si sunt doar cateva exemple careĀ sa-ti starneasca putin atentia, daca este cazul.Ā Daca esti in echilibru, felicitari! Te incurajez sa dai mai departe din acest dar pe care il ai – Umanitatea are nevoie de oameni care sa fie exemplu.

Daca ai feedback pentru mine, te rog sa dai un reply la acest email. Iti multumesc ca ai ajuns pana aici!

Cu respect, recunostinta si iubire pentru ca ESTI,

Alexandra

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona Ʈn orice moment :)

IMG_9592