Noua Misiune pentru Noul Pamant:Comunitati Conectate. Regenerare. Iubire.

Regenerare….

Adevarul este ca a trecut ceva timp de cand n-am mai scris un email, de cand n-am mai incarcat un Podcast. Dar saptamana aceasta recuperez…

Am fost ocupata cu…SCHIMBAREA. Insa nu despre Schimbarea mea as vrea sa va vorbesc, ci despre REGENERARE.

Cand am fost in Spania pentru o luna cu programul The Break, in septembrie 23, nu am inteles exact de ce am ajuns acolo. Era, de fapt, o rezonanta puternica a ceea ce avea sa urmeze in viata mea: sa ma detasez eu insami de tot ce CONSUMA si sa CREEZ o Noua Realitate pentru mine si pentru altii, aflati in rezonanta mea, alaturi de mine, pentru REGENERARE:

  • a corpului
  • a vietii
  • a Planetei
  • a Sistemului din care facem parte

Acum 8 ani am intrat intr-un down al corpului, m-am imbolnavit, am ajuns la medici, nutritionisti si toti m-au trimis acasa, spunandu-mi ca sunt nebuna si “asta e, nu e asa grav“🤯. Poate pentru unii medici care sunt obisnuiti sa trateze corpul uman ca un obiect, cu pacienti zeci ce ruleaza zi de zi, era ceva banal – dar copul meu NU ERA OK – aveam noduli pe tiroida, menstruatia incetase, incepusem sa ma ingras (da, 2-3 kg pentru care unii spuneau ca sunt paranoica, si DA – sunt! 🙃Observ orice neregula a corpului), nu ma odihneam oricat as fi dormit, nu aveam energie, efectiv plangeam singura si toti ridicau din umeri, inclusiv terapeuta la care mergeam atunci.

Nimeni nu intelegea ca NU TE INGRASI 2-3 kg pentru ca ti-a crescut masa musculara de la sport🤯. Sau celebrele meniuri…orez cu salate, caci altceva nu se stia (puiul era exclus caci era vegetariana).

👉In una dintre zile m-am trezit hotarata sa MA VINDEC singura. Mi-a luat mult sa inteleg ce se intampla si apoi la fel de mult sa ii dau corpului timp sa se REGENEREZE. Si inca lucrez la asta.

Astazi, foarte putin inca, se vorbeste despre acest sindrom REDS la femei (si barbati, dar la femei este mult mai evident) – pe care l-am traduce ca “low energy availability” – adica un soi de burnout perpetuu ce conduce la boli.

Intre timp, ca sa pot lucra si cu oamenii, am luat acreditatea Ministerului Muncii pentru Tehnician Nutritionist si Instructor Fitness/Pilates. Dar hai sa trecem la lucrurile importante.

CE FAC ACUM?

In primul rand, cu oameni care sunt asumati sa faca o schimbare – deloc fortata, ci in tandem cu RITMUL LOR.

  • cu cei care au conditii fizice pe care le numim boli: endometrioza, cancere, lipsa de vitalitate, diabet, obezitate, malnutritie (suna ciudat, dar toti suntem malnutriti intr-o oarecare masura), acnee, dezechilibre ale pielii, ale tiroidei, hernii ….si multe altele
  • cu cei care vor sa aiba mai multa energie in viata lor si sa profite de timpul pe Pamant pentru a se BUCURA de viata
  • cu cei care vor sa-si dezvolte o rutina sportiva (mobilitate, strength, alergare – zonele in care activez eu insami si pot oferi ghidare sau indrumare catre altcineva potrivit)
  • cu cei care vor sa isi inteleaga CORPUL in tandem cu EMOTIILE si convingerile limitative

CUM FAC TOATE ACESTEA?

Poti gasi detalii si aici , insa am sa las cateva guideline-uri mai jos:

  • combin cunoasterea Stiintei cu lucrul energetic cu metode din Ayurveda pentru vindecare, transformare si REGENERARE
  • am creat o comunitate in care ne inspiram si sustinem reciproc : un grup de Telegram pe care ofer suport zilnic daca este cazul (eu as vrea sa se ajunga in punctul in care nu mai este nevoie de mine 🙂 )
  • ne intalnim o data pe saptamana – Luni, o jumatate de ora (webinar inregistrat) sa discutam ce situatii am intampinat si cum le putem transforma CU BLANDETE
  • 👉 poti participa in GRUP : doar pe Telegram, pe Telegram + Intalniri saptamanale, poti participa pe Telegram + Intalniri saptamanale + Plan Miscare/Nutritional SAU putem lucra INDIVIDUAL.
    1. 🌿​vindecarea anumitor conditii fizice (de la cancere, hernii, conditii ale pielii, tumori etc)
    2. 🌿​regenerare celulara
    3. 🌿​regenerare Faciala (este un program nou, care inca nu a fost mentionat pe site, dar imi poti scrie daca esti interesat/a)
  • Cat costa? Tot aici gasesti.

Fiti Lumina si Faceti Lumina pentru Noul Pamant!

Cu recunostinta si iubire si VOINTA de REGENERARE,

Alexandra

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592