Altfel de intalniri, altfel de experiente, dar IMPREUNA.

🌿 BACK TO LIFE

🗻Muntele m-a salvat, asa ca a venit momentul sa dau mai departe din tot ceea ce am experimentat. In stil NOMAD, fara “trebuie”, dau mai departe lectia ce am integrat-o inca partial: LIBERTATEA DE A TRAI.

De-a lungul timpului am tot cautat sa organizez evenimente in natura, insa abia de curand mi-am dat seama ca acele intalniri cu cazare si mese impuse la pensiune nu mi se potrivesc. Asa ca iata-ne, in stilul Alexandrei in munti, dar cu posibilitatea de a alege si altceva.

🗻CONNECT FAGARAS, 26-28 APRILIE 2024

Ne intalnim la poalele Fagarasilor (probabil in zona Sambata de Sus sau Cabana Capra – in functie de grup) in stil nomad , in TRIB :), sa experimentam viata in natura, meditatia in natura, cum se face cafeaua la primus, cum urcam pe munte (sau chiar alergam), cum ne hranim atunci cand nu avem magazinul la scara blocului, cum ne organizam pentru cateva ore sau cateva zile in conditii pe care le percepem lipsite de confort.

Scopul este sa ne conectam cu noicu Mama Pamantsa ne reintoarcem la origini, in liniste si in pace. Planul este sa petrecem timp impreuna dupa un program prestabilit cu grupul, insa fara sa fim conditionati. Fiecare va alege unde doarme, unde mananca – eu voi dormi in masina si voi manca din mancarea gatita la primus sau la pachet.

Detalii si inscriere aici

Iar in vara….

🗻CONNECT ALPI 

Locul care m-a adus inapoi la Creator si mi-a reamintit cine sunt, ne cheama sa indeplinim o lucrare spirituala IMPREUNA, dar sa ne si conectam cu noi, cu natura, cu Sinele Nostru ….ALTFEL

🌊CONNECT CAMINO PORTUGUES

Un portal catre Atlantida, cu o fascinanta cunoastere straveche care pur si simplu se simte in aerul miscat de valurile Oceanului. O calatorie de introspectie, de cunoastere de sine in ghidarea Ingerilor si a Spiritelor care …cu care deja ne stim 🙂

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592