October 5, 2022

Femeia trezita 🕊

… este soarele si ninsoarea
… este ziua si noaptea
… este lumina si intunericul
… este blandete si bici
… este iubire si ‘ura’
Toate in acelasi timp.

Daca percepi Lumina din ea, vei percepe soarele, ziua, blandetea si iubirea. Daca vei percepe Intunericul, atunci o vei vedea ca fiind rece, intunecata, rea si plina de furie si frustrari.

Ce nu stii, poate, este ca FEMEIA in esenta ei feminina va reactiona la mediul din jurul ei. Pentru ca femeia SIMTE (partea de gandire este a masculinului din ea).

Daca o percepi intunecata, intreaba-te tu pe tine:
✔️ oare i-ai oferit IUBIREA de care ea are nevoie? Ai intrebat-o cum vrea sa fie iubita?
✔️ oare i-ai oferit sentimentul de incredere? Sau ai incercat sa o manipulezi, controlezi? Ai mintit-o?
✔️ Oare i-ai oferit siguranta de care are nevoie- emotionala si materiala?

Femeii trezite spiritual, care va incepe sa se cunoasca si sa isi identifice Sufletul i se va spune ca e nebuna, i se va reprosa ca nu mai e prezenta in relatie, va fi controlata, se va victimiza in fata ei – toate pentru a fi deviata de la Calea pe care a intrat.

Insa, observ ca toate femeile care au pasit peste prag, NU se mai intorc in durere neinteleasa, in separare, minciuna, control, in relatii avute doar ca sa fie. Vor tinde doar catre Lumina, chiar si cand vor fi bruiate, se vor reintoarce pe Cale.

Un sfat pentru cei care cunosc o astfel de femeie: ascult-o, da-i spatiu, renunta la a-i reprosa orice – pentru ca, cel mai probabil tu insati/insuti NU intelegi nivelul la care poate simti, respect-o, renunta la a o sfida cu atitudine masculina (chiar si femeile), intreab-o orice – renunta la a presupune ca stii sau intelegi. Pentru ca, cel mai probabil, va mai dura pana vei putea intelege Dumnezeul si nivelul constiintei ce curge prin Femeia Lui Dumnezeu – trezita din adormire.

Love,
A.

Postări asemănătoare

Despre Mine

Iubesc oamenii, copiii, muntele, animalele, creatia (in toate formele ei – pantofi, design, muzica, mancare, comunicare).

Imi place sa muncesc (@pantofica.ro & @time2sport.ro & @inspiria.ro), sa experimentez viata alaturi de oameni, sa merg pe munte (in alergare, alpinism, ski sau catarat), sa pictez, sa merg cu motorul, sa cant (uneori), sa gatesc (uneori), sa citesc, sa meditez si sa stau in natura.

Cu aceste activitati imi umplu zilele, adaug iubire si bucurie, iar pacea mi-a fost data ca bonus de Sus.

Alexandra Popescu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>