De la 85 la 75

Am inceput sa lucrez cu C. Prima data in aprilie, la inceputul pandemiei. Dupa o luna cu evolutie incredibila, a renuntat.A revenit in octombrie 2020 si de atunci parcurgem drumul transformarii ei impreuna.

In poze:

???? Final de octombrie 2020: greutatea 85.1 kg si consum zilnic de aprox 850 kcal

✅ Final de februarie 2021: greutate 75 kg si consum caloric aprox 2300 kcal

Procesul este unul mai complex, dar deloc chinuitor, ci ELIBERATOR. C. a invatat:

✨ sa si cunoasta si inteleaga corpul

✨ sa manance cu bucurie

✨ sa gateasca (primul ei challenge a fost sa mi gateasca mie ceva – s-a uitat lung la mine si s-a strambat; i-a iesit de minune spanacul sote si apoi nu s-a mai oprit din gatit :); acum ne da clasa)

✨ sa renunte la sedentarism intr-un mod benefic ei

✨ ca slabitul NU inseamna dieta. Mi a spus ca nu a simtit ca tinut vreo dieta✨ sa se asculte – sa si asculte corpul, sufletul si mintea. Au fost 4 luni in care a vindecat enorm de multe rani interioare

✨ sa se iubeasca si sa ii iubeasca pe altii

✨ ca mancatul putin nu te slabeste, ci te baga in modul de supravietuire???????? Eu am aflat prin ea care imi este misiunea.

Am invatat sa sar in sus de bucurie cu fiecare kg in minus al ei.

Procesul continua, iar relatia mea cu C. as bazeaza pe incredere si iubire. A fost prima data cand am simtit ca am un camarad, o echipa. Si acum descoperim care ne este misiunea impreuna.Ai totul a pornit de la o comanda de pantofi pe www.pantofica.ro.

Ea m-a incurajat sa pun la punct programul de Transformare Corporala Sunt amazed de drumul care mi-a fost deschis si profund recunoscatoare ca pot creste impreuna cu voi.

Love,

A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592